sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vintage korttirinki 1/4

Heippis kaikille,meillä jatkuu korttirinki nyt uudella aiheella ja Zirkonella oli ensimmäisenä vuorossa ja tällä kertaa aiheena on Vintage,auts kävi mulla mielessä heti ensi töikseen. Vintage kun ei ole mun alaani yhtään joten hieman hiki karpaloita olen asian tiimoilta vuodattanut :) Ekat matskut siis kolahti tällä viikolla laatikoon ja hetihän ne piti läväyttää pöydälle,tosin samantien laitoin ne takaisin odottamaan sitä inspistä että mitä noista saan tehtyä! Matskuja oli paljon ja niistä tulee toinenkin kortti jossain vaiheessa :) Toivon mukaan ainakin,toive oli tälläinen matskujen lähettäjällä.Toiveena oli myös että ensin käytetään tämä korttikuva mikä on kyllä aika ihana. :) Minä se olen aloittanut jo monta kertaa levittämään matskut pöydälle ja päättänyt että sen kortin nyt teen mutta ei sitä ole valmiiksi saanut sitten millään.Apris oli mennyt ja tehnyt kaksi korttia heti samantien ja silloin meinasi paniikki iskeä minulle että apua ekat kortit on jo valmiina ja mulla ei mitään raksuta päässä. 

Eilen sitten päätin kun talo oli hiljainen että nyt sen yhden kortin edes teen valmiiksi ja aikani pyörittelin matskuja ja pääsin sitten lopulta mieleiseen loppu tulokseen. Ihan ei tullut sellainen mitä suunnittelin ja unohdin kakkupaperiakin musteella reunoista vähän tummentaa mutta tällä mennään tällä kertaa. Ja voin sanoa että silti olen iloinen tästä kortista.Varmaan saan olla aina iloinen jos saan jonkun Vintage kortin tehtyä :) Ehkä joskus pääsen sinuiksi tämän aiheen kanssa,mutta vielä ei mielestäni ole ihan hetki :) Valmis korttini on tässä ja perhosen viereen valkoiselle alueelle lisään sitten joskus jonkun tekstin kun päätän että kenelle sen annan(ihmettlen tässä tosin samalla jo että miksi en sitä heti tehnyt näyttäisi paljon kivemmalta) Lisäksi ajatus on että noihin elokuvalippu suikaleihin laitan vaikka numerot jos kortti menee jollekkin tasa vuosia täyttävälle.
 Tässä on ne matskut mitä Zirkonella oli lähettänyt :)
 Mukana menossa tutut ihanat leidit eli Zirkonella,Apris ja Jaanuska. Apris onkin ensi viikolla Vintage aiheisen matsku kuoren lähettäjänä joten nyt taas jäämme odottamaan mitä se kuori tuo sisällänsä ensi viikolla.

Ihanaista päivää kaikille,meillä se sataa vettä ihan taivaan täydeltä :)

4 kommenttia:

 1. Todella ihana.
  Tykään vintagetyylistä.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen ihana kortti. Tosi kiva sommittelu. Minä en noita lippuja saanut korttiini sopimaan vaikka miten niitä sommittelin.

  VastaaPoista
 3. Wau, ja mitä vielä.. Muka vintage aiheuttaa harmaita hiuksia.. Tämähän on kerrassaan upea <3

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihmettelen tuota Vintage aiheen "ongelmaasi", sillä tämäkin korttisi on aivan ihana! Todella kaunis kokonaisuus! <3 :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)