perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pääsiäisirinki 4/4

Jälleen on tullut yksi rinki päätökseen.Vikat matskut lähetti Minna ja valtaisa kuori sieltä tulikin.Meinasin jo postilaatikolla kurkkia kuoreen niin kuin yleensä teen,mutta nuorimmaisen kanssa oli pientä taistelua kun ei olisi halunnut mennä kotiin joten piti vain napata postit ja ottaa lapsi kainaloon ja suunnata kohti kotia. Sitten illalla kävin meilissä ja onneksi kävin sillä Minnalta olikin tullut meili missä sanoi ettei saa kurkkia ennen kun vasta perjantaina. Ja uskokaa tai älkää niin jaksoin olla kurkkailematta kuoreen.
Minnan matskuista kaikki oli minulle lähes uusia ja leimakuvat täysin uusia.Minä tosin sössin kaksi kuvaa heti kättelyssä joten se siitä että olis jäänyt jemmaan ihania leimakuvia :(
Matskuista tulee toinenkin kortti jos ei kolmaskin :) Kunhan ehtii tehdä..tänään tulee anoppi ja appiukko viikonlopuksi meille ja olen koittanut siivoilla ja järkkäillä paikkoja monta päivää kuntoon.. kun yhden paikan saa valmiiksi niin johan on toinen jo mullin mallin.Hieman on hikipisaroita otsalla kun se on ainakin meillä aika mielenkiintoista kun miehen vanhemmat ovat kylässä ;) Ollaan oltu lähes 15v miehen kanssa yhdessä mutta aina se on vaikeeta.

Mukana menossa oli myöskin Apris ja Jaanuska. Kiitos jälleen mukana olosta nämä on aina niin kivoja rinkejä :) Uutta rinkiä on jo suunnitteilla ja katsotaan miten se on mun laita että pääsenkö osallistumaan.
Mutta tässä valmis korttini josta nyt ei tullut yhtään sellainen mitä aluksi suunnittelin,ja ensimmäisessä suunnitelmassa oli koristeitakin enemmän mutta jotenkin ne vain ei enään mahtunut korttiini. Tällä osallistun Villakeijun haasteeseen missä aiheena värikkäitä kortteja :) Kai tämä käy?!

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti. Kivasti olet käyttänyt timangeja.
  Mitähän me seuraavaksi keksitään :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Iihaaanaa! :) Tosi kauniisti olet kaiken korttiisi asetellut! Ja bling blingiä tosiaan taas löytyy ihanaan Tiinumaiseen tapaan niin timangien kuin muunkin kimalteen muodossa! ;)

  Mukavaa viikonloppua appivanhempien seurassa! Me ollaan oltu miehen kanssa yhdessä 10 vuotta ja ainahan on tosiaan mukavaa, kun appivanhemmat käyvät. Kuitenkin.... tiedän niin mitä tarkoitat! ;D

  VastaaPoista
 3. Täällä myös on aivan ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)