maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskortti!

Pääsiäisringin ylimääräisistä matskuista sain vielä tehtyä vihdoin ja viimein toisenkin kortin. Tosin sain jo aikaisemmin kortin valmiiksi,mutta jaksoin sen nyt vasta kuvata ja laittaa tänne..jotenkin laiskottanut viime aikoina.Kaikki matskut jäi Apriksen viime viikon matskuista joten samoilla väreillä ja sävyillä mennään edelleen. Näitä kortteja tuli tehtyä hartaudella ja pitkään kun aloitin kaksi yhtä aikaa ja sitten olikin vaikeus saada kummatkin valmiiksi :) Ehkä jatkossa koitan tehdä vain yhden kerrallaan. Nytkin on monta korttia kesken askartelun pöydällä ja kaaos on sen mukainen. Koko ajan vain pienenee pöytä tila :(
Tänään olisi pitänyt taas siivoilla ja pestä ikkunoita mutta ei ole jaksanut,aurinko on sen verran ihanasti paistanut joten ollaan oltu koko päivä melkein ulkona. Piha kalusteita mietin jo terassille,mutta ehkä ei vielä kun hankia on metri tolkulla vielä meillä. 

Köynös oli minusta alunperin hyvä idea mutta tein sen sitten mustalla ja se ei ollutkaan kovin hyvä asia kun aika synkän ilmeen antoi kortille,mutta tälläinen siitä nyt sitten kuitenkin tuli.Jotenkin näyttää hirveän tummalta koko kortti mun koneelta mutta livenä se on sellainen kirkkaan raikas ja värit on puhtaat.

Aurinkoista viikkoa :) Nyt uuden matsku kuoren kimppuun..

2 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)