keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pääsiäisrinki 1/4

Päätin järjestää pääsiäisringin ja sainkin siihen kolme muuta innokasta askartelijaa mukaan. Minä olin ensimmäisenä lähetys vuorossa ja päätinkin laittaa mulle aika erikoisen väriset matskut matkaan sillä en pidä yhtään keltaisesta enkä vihreästä mutta silti aika vihreän ja keltaisen sävyinen on tämän kertainen matsku kuori. Olihan sitä vaikea sitten suunnitella ja monta päivää pyöritin ja pyöritin että saan edes jotenkin ok kortin aikaan.

Tässä on kuoren sisältö minkä laitoin viime viikolla matkaa naisille. Melkein unohdin itse ensin kuvata matskut ja huomasin sen  vasta kun olin värittänyt jo molemmat leimakuvat.Unohdin vielä sitten kuvasta värittää Edwinin jalat kun jäin miettimään että onko nuo jalat vai kengät :)
 Tässä on sitten valmis ja eka pääsiäiskorttini tälle vuotta :)
 Käykäähän kurkkailemassa että mitä muut ovat saaneet aikaan,minä en jaksanut odottaa että milloin joku muu julkaisee oman korttinsa joten päätin nyt jo omani julkaista :)Mukana menossa on vanhat tutut rinkiläiset Apris,Jaanuska ja  mukaan saimme myös uutena Minnan :) Ja pienenä vinkkinä Jaanuskalla on itse asiassa arvontakin blogissaan ja siihenkin kannattaa osallistua :)

 Kiitos naisille kun lähditte mukaan rinkiin ja nyt vain uusia matskuja odottamaan :)

Siivouspäivä olisi edessä ja ei ihan innostaisi aloittaa urakkaa mutta joka viikko se vain on tehtävä halusi tai ei :( Meillä ollut öisin pakkasta -25 asteen paikkeilla eli aika kylmää tähän vuoden aikaan nähden mutta onneksi sentään ennen puolta päivää on sitten jo vain pari astetta pakkasta ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta.

3 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on kaunis ja kivasti olet taasen käyttänyt materiaaleja. Ihmettelin "ylimääräisiä" rusetteja, kunnes tajusin, että nehän on tehty siitä keltaisesta nauhasta. Tein oman korttini eilen, postailen tänään, tulkitsin Edwinin jalat kengiksi. Toivottavasti ei näytä hassulta :)
  Ja myös minulla on haastearvonta blogissani ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan kortin olet saanut aikaiseksi! Ja mahtavasti olet kaikki matskut saanut korttiin aseteltua. :)

  Suuri kiitos huippu ihanista ja pirteistä materiaaleista! :) Oma korttini on ollut jo tovin puoli valmiina jälleen tuolla pöydällä odottelemassa viimeisiä liimailuja. Meillä on vain niin kovasti taas lapset sairastaneet, että tuntuu ettei ehdi edes katsoa askartelupöydän suuntaan. :( Mutta, jospas tänään edes hetkeksi ehtisi, että saisi kortin valmiiksi. :)

  Kylläpä teillä on kylmää siellä vieläkin!! Huih! Koitahan pysyä sulana! :D

  VastaaPoista
 3. Ooh, todella hienosti olet saanut mahdutettua koristeita korttiisi. Kiitos ihanasta kuoresta, siinä oli hurjasti kaikkea ihanaa. Mun valmiit kortit löytyvät blogistani :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)