tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pääsiäisrinki 2/4

Aurinkoista päivää kaikille,aiheena pääsiäinen ja Jaanuskan vuoro oli lähettää matskut ja upeat sieltä tulikin eilen. Taas piti postilaatikolla aukaista jo kuorta ja kurkkia että mitä siellä onkaan. Ihan mun lempiväriset matskut olikin ;) Leima kuvakin oli ihan uusi tuttavuus mulle ja sellaisia onkin aina kiva tehdä kun ei ole ennestään jotain kuvaa.
Sain melkein kaikki laitettua korttiin mukaan, mutta hukkasin yhden keltaisen puoli helmen johonkin lattialle ja sitten  jäi käyttämättä tuo puukoriste sekä sininen stanssattu kehys vai mikä tuo onkaan nimeltään.  Aikani pyöritin matskuja ja tuntui vähän että mitä niistä nyt saan aikaan ja mietin että teenkö isommalle korttipohjalle mutta päädyin sitten ihan tähän normaali kokoiseen.

Laitoin molemmat leimakuvat mukaan korttiin ja varmaan on ensimmäinen kerta,mutta tässä ne jotenkin sopii laittaa.Kamerani on surkea tai ottaja on vain surkea mutta kai tuosta nyt jotain selvää saa Kortista piti tulla vähän erilainen kun mitä se on mutta myöhäistähän se on tässä vaiheessa katua kun kortti on jo valmiina :)
 Tässä on koko kuoren sisältö levitettynä pöydälle ja yllä onkin valmis korttini näistä Jaanuskan matskuista. Ihastuin kovasti kukka stanssiin,minusta se on vain niin ihana ja iso kun mikä.
 Tämä on vasta toinen pääsiäisaiheinen korttini tälle vuotta,vielä pitäisi monta tehdä mutta ei ole oikein saanut mitään aikaiseksi viime aikoina.Muutamia pääsiäiskortteja olen aloittanut mutta siellä ne askartelupöydällä odottaa tekijäänsä. 

Osallistun tällä kortillani myös Villakeijun haasteeseen missä oli bingo ruudukko aiheena. Itse valitsin sieltä rivin höyhen-ruutua/raitaa-nauha.

Tässä ringissä mukana ovat myös Apris ja Minna :) Nyt vain sitten on aika odotella seuraavaa kuorta saapuvaksi perille,se on aina yhtä jännittävää odottaa postia.Aurinkoista viikkoa kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti, ja hurjan hyvin olet saanut koristeita mahtumaan mukaan..
  Mun kortti löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kortti, kiva sommittelu. Minäkin sain eilen kortit, niin tein kaksi korttia, valmiiksi. Postailen vähän myöhemmin. Seuraavat kuoret on jo kasattuna, laittelen postiin viimeistään perjantaina :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaiset tipuset ja kauniit värit tässä kortissasi.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan kortin olet materiaaleistani saanut kasattua! Tosi kivasti olet saanut molemmat tipuset mukaan ja ihanaa "Tiinumaista" kimallusta löytyy jälleen kortistasi! :)

  En itse ollut ollenkaan tyytyväinen matskuihin ja vielä vähemmän omaan korttiini. Mutta, tulipahan kokeiltua! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti tosi kivoista matskuista. Kaikki ovat tehneet huisin hienoja kortteja :-)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)