maanantai 9. joulukuuta 2013

Korttirinki 4/4

Pakkasen täyteistä päivää kaikille. Meillä se on vallinnut melkoiset arctiset olo sillä koko viikonlopun on ollut pakkasta -30 tai enemmän ja nyt eilen ja tänään pakkasta on ollut -34.8.Ja voin vain sanoa et ei ihan kivalta tunnu,ei paljon uskalla edes ulos kurkkia kun tulee sellainen Siperia fiilis vaikken koskaan siellä ole käynytkään. Mies sanoi et hänen lapsuudessaan joskus on ollut jopa -45 astetta heillä päin joten eihän tämä vielä mitään..eipä niin mutta ei se kivaa ole. Omaa autoani en ole uskaltanut koko viikonloppuna käynnistää ja lasten koulu jututkin on pitänyt sumplia. Suomessa pitäisi olla sama periaate kun ulkomaillakin et kouluun ei tartte mennä jos on liian kylmä ;) Kotona ollaan lähes oltu nyt 3 päivää putkeen ja välillä tuntuu et sitä tulee ihan mökkihöperöksi. Mitään en ole saanut tehtyä ja kaikki työt kasaantuu :) 

Meillä on ollut joulukortti rinki osa kaksi käynnissä ja nyt se on tullut päätökseen :( Kivaa on ollut ja itse mietin jo seuraavaa korttiringin aihetta ja ehkä sen toteutan tuossa joulun jälkeen mut voin luvata ettei ole joulurinki :) Päätin myös et ensi vuonna teen joulukortit hieman aikaisemmin ettei taas jäisi viime tinkaan. Itse mietin et Itella mahtavien postin jakeluiden takia olisin laittanut omat joulukorttini jo tänään postiin mut eipä tuonne ulos viitsinyt lähteä ja eihän mulla ole edes kaikki kortit vielä tehtynäkään.

Mut Itella sai kun saikin meille osallistujille tuotua matskut tyyliin viikon myöhässä mut sentään ne tuli ja olihan se kivaa joka päivä monta kertaa juosta laatikolla,ja musta tuntuu et meidän naapurit on ihmetelleet et mitähän se tuokin touhuaa kun koko ajan on laatikkoa aukomassa :) Lauski oli matskujen lähetys vuorossa ja apua miten ihania juttuja oli kirjekuori täynnä,tykkäsin kovasti ja piti hieman pyöritellä matskuja ennen kun sain sellaiseen muotoon kortin et olisin tyytyväinen. Kaikki muut käytin mut paljetit jätin suosiolla pois kun en vain osannut niitä mihinkään väliin laittaa. Jaanuskan kortista sitten huomasin miten niitä olisi voinut hyödyntää.
Tässäpä ihana kuoren sisältö..
 Ja minun valmis korttini on tässä,värit ovat kyllä ihan sinisen sävyiset kun taas näyttää jotenkin niin tunkkaiselta väritykseltä :(
 
 
 
Käykäähän ihastelemassa miten hienoja kortteja muutkin saivat tehtyä näistä matskuista.Ainakin Jaanuska on omansa saanut jo blogiin,itse odottelin et milloin muut saa valmiiksi kortin ja päätin sitten itse laittaa omani kehiin :) Mukana oli Jaanuska,Lauski ja Apris.

Kaunis kiitos naisille mukana olosta,oli ihan super kivaa :) 

2 kommenttia:

  1. Voi minkä ihanuuden saitkaan jälleen matskuista kasattua! Ihailen kerta toisensa jälkeen tuota taitoasi saada koristeltua matskuilla kortti kokonaisuudessaan. Itse en sitä ollenkaan osaa. Tosi kaunis kokonaisuus tämäkin. Ja tämä super mahtava talvinen kimallus kortissasi on niin kaunista. :)

    Huh! Onpas teillä kylmää siellä! Meillä on parhaillaan mittarissa -10,1 ja sekin on jo niin kamalan kylmän tuntuinen. :D Ensi yöksi lupaa sen -20 ja se on minulle kyllä aivan liikaa, joten luultavasti linnottaudun sisälle siihen asti, että rupeaa pakkanen laskemaan. Kaippa sekin on niin tottumus kysymys... että kai sitä tarkenisi kylmemmässäkin, jos pakko olisi. :)

    Koitahan pysyä sulana siellä! Ja mukavaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti. Kivasti olet käyttänyt materiaaleja. Kiitos kun toimit emäntänä, nämä kierrokset olivat tosi ihania. Ja uusiksihan me otetaan tämä ihan varmasti jossain vaiheessa. Illalla tein oman korttini, mutta kamerasta loppui akku juuri kuvaus hetkellä, joten postaus myöhemmin.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)