sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Korttisirkus haastaa!

Vielä illan hämärtyessä laitan valmiin korttini tänne kerta sen valmiiksi sain. Tuttuun tapaan osallistun Korttisirkuksen haasteeseen näin viime hetkillä,kamalaa olisi jos joskus ehtisin osallistua ajoissa :) Mutta kaikki lasketaan kun ehtii aika välin sisään korttinsa tehdä. Aiheena oli tässä kuussa tai siis viime kuussa eläin. Eipä niitä eläin leimoja mulla ole paljon joten muutamasta oli helppo valita. Minulla tällä kertaa lintunen ja eläinhän sekin on :) Jouluisella mennään kuten viimeksikin ja varmaan paljon on vielä jouluisia edessä sen verran olen aikataulussa jäljessä noissa joulukorteissa tänäkin vuonna. 

Koitin säädellä kameran asetuksia paremmiksi mutta sain kameran totaalisen sekaisin ja nyt jopa kuvat ovat vielä kauheampia kun aikaisemmin :(  Leima on ihana ja minun kevään hankintoja ja nyt sitten ekan kerran vasta sitä käytän,paperi on ihanasta joulu paperikosta ja meinasin että on niin hieno paperi että ei sitä kannata peittää mutta aika on peitossa joten se siitä ajatuksesta. Menin sössimään tuon lintusen ja yksi versio meni jo roskiin ja tässäkään ei ole kehumista olisi jotenkin pitänyt värittää lintunen kuitenkin mutta ensi kerralla sitten ehkä osaan jo lintusen värittää oikea oppisesti.Lintuseen laitoin vähän mustetta ja kimalle liimaa ja jotenkin tuo kimalle liima tuossa valossa näyttää vihreältä vaikka ihan kirkasta se on livenä.

Mutta tällä kortilla kutitenkin osallistun haasteeseen.
 Syksyistä alkavaa viikkoa kaikille ja askertelu intoa :)

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo leima ja ihana on koko kokonaisuus! Niin.. ja minusta tuo lintunen on tdella kaunis juuri näin! Ei kaipaa mitään enempiä värittelyjä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen!

    VastaaPoista
  3. Oi wau miten näyttävät kukat, ootko ostanut vai tehnyt itse - tosi upeat! Lintu leimasin on ihanan herkkä.Kaunis kortti :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)