torstai 24. lokakuuta 2013

Korttirinki 2/4!

Heipsistä vaan ja taas olisi aika laittaa korttia kehiin. Kortin sain jo valmiiksi alkuviikosta mutta eipä ole ollut aikaa saada sitä tänne asti,mutta nyt kun kohta tulee jo uudet matskut niin pakkohan sitä on vanha kortti ensin alta saada pois.Korttiringistä siis kyse taas ja tällä viikolla oli lähetys vuorossa Apris. Kaikki ovat omat korttinsa jo saaneet blogattua joten käykäähän katsomassa miten ihania tekeleitä ovat tehneet. Ihan hävettää omani tänne laittaa kun on vähän niin ja näin tällä kertaa :)
Muistin jopa kuvata matskut kun ne sain ja tämä oli kortin sisältänö tällä kertaa:
 Minun tekeleeni tässä jouluisessa värissä on sitten tässä ja voi elämä mun kameraa koitin vaikka ja missä valossa ja tunnelmassa sitä kuvata niin en saanut todellakaan mitään hyvää aikaiseksi ja olenkin päättänyt että kun on aika kirjoittaa joulupukille niin sitten kirjoitan minäkin ja toivon uutta digikameraa. Meillä on järjestelmäkamera kyllä mutta sitä en vain osaa käyttää joten mulla pitää olla oma tuollainen palikka mallinen oli se sitten huono niin silti saan varmaan paremman laatuisia kuvia mitä nykyisellä. Joten pahoittelut todella epäonnistunut kuva :( 
Kaikki matskut sain tuhlattua paitsi punainen pillkunauha jäi käyttämättä tällä kertaa.


Mukana tässä ringissä ovat itseni lisäksi Jaanuska,Apris ja Lauski. Jaanuska taitaakin olla seuraavana matskujen lähetys vuorossa ja jännityksellä jään odottamaan että mitä posti tuo tullessaan tällä kertaa.

Meillä on edessä vielä viikonloppu reissu ja sitten onkin reissut vähäksi aikaa reissattu,laskin tässä että emme ole olleet juurikaan kotona tässä kuussa kun on joka välissä ollut lomaa ja reissua..meillä kun vietetään muutenkin niin paljon matkalukku elämää että välillä tosin on ihan pyörällä päässä missä pitää olla milloinkin :)

Iloista iltaa :)

3 kommenttia:

  1. Siis tämähän on aivan ihana.. todella kaunis kortti! Mitäs siellä häpeilet, kun ei siihen ole edes minkäänlaista aihetta! Päin vastoin! Todella nätti kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunishan tämä on kuin mikä. Tosi kiva sommittelu ja hienosti olet käyttänyt materiaaleja. Mielenkiinnolla odottelen minäkin seuraavaa kuorta.

    VastaaPoista
  3. Ooooh, ihanan muhkea kortti :) Upeasti väritetyt tummanpuhuvat joulutähdet :) Oikein mukavaa viikonloppureissua teille :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)