keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Korttirinki 3/4!

Tässä iltapalan teon lomassa koitan saada taas korttini kehiin,muut ovat jo olleet ahkeria ja minä se vain en saa korttia kuvattua ja liitettyä tänne. Mutta nyt päätin että ei auta tänne se on laitettava kun kohta kolahtaa jo uudet materiaalit postista :) Jouluista rinkiä mennään edelleen ja tällä viikolla matskujen lähetysvuorossa oli Jaanuska ja jälleen kerran tuli ihanat materiaalit. Ehdin saada postit mukaan kun lähdimme viikonloppuna hautajaisiin ja autossa tuli ihasteltua materiaaleja olisi niin tehnyt mieli tehdä kortta samantien mutta piti jättää kortin teko maanantaille. Kuoren sisällä oli tälläiset matskut :)
Sain käytettyä kaikkia matskuja mikä mulla onkin aina näissä tavoitteena :)  Innokkaimmat olivat taas saanet tehtyä kaksi korttia joten käykäähän kurkkailemassa minkälaisia muut naiset ovat tehneet. Mukana menossa ovat Jaanuska,Apris ja Lauski. Lauski onkin tällä viikolla matsku vuorossa joten innolla taas saa odottaa mitä kuoresta tuleekaan.
Mutta nyt jatkamaan iltapuuron tekoa muksuille :)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti ja jälleen kerran hienosti käytetty materiaaleja.

    VastaaPoista
  2. Voi minkä upean kokonaisuuden taas kerran saitkaan aikaiseksi! On aina yhtä kiva ihailla, kuinka saat kaikki materiaalit käytettyä. :)

    Niin, ja toisetkin naiset ilmoittivat halukkuutensa ottaa uusinta kierroksen, joten eikös me vain jatketakin sitten samalla tavalla ja samassa lähetys järjestyksessä uusikin rinki heti perään? :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)