perjantai 23. marraskuuta 2012

Lauran Korttihaaste 62!

Lauran korttihaasteessa oli aiheena tehdä joko jouluisia paketteja tai pakettikortteja ja minä päätin kokeilla nyt vihdoin ja viimein näitä ihania pussukoita mitä olen niin monen blogissa nähnyt. Idea on mahtava näin joulun alla kun ei aina oikein tiedä mitä antaa jollekkin mutta tämä on minusta ihana idea. 

Näitä sain valmiiksi nyt tämän ekan pussukan mistä löytyy kaksi tuikkua,suklaapatukka ja koristeltu tulitikku aski. Nämä pienet paketit menee meillä nyt tänä vuonna sellaille ihmisille joita haluamme muistaa edes jollakin tavalla muuten kun kortilla

Ostin ison läjän alku viikosta erilaisia suklaa patukoita ja kohvehteja joten näitä pitäisi nyt ahkerasti askarrella sitten tulevana viikonloppuna jos niitä yhtään jää kun osa menee parempiin suihin;)

 Lisäksi mulla on haavena sellainen iso suklaakonvehtirasia laatikon teko josta voisi tulla opeille muistamiset joulun alla mutta sinne on vielä pitkä matka että saan sellaiset tehtyä ;) Näillä harjoittelen lisää ja ekaksi versioksi ihan ok tämä on,vaikka minulla tuotti päänvaivaa että laitanko takapuolelle jotain myöskin mutta tässä on koristeltu vain tuo pussin yläosa. Helppoa ja yksikertaista oli tehdä kun en lähtenyt hakemaan kuuta taivaalta.

Jos tämä kelpaa haasteeseen pakettina niin osallistun tällä paketilla myös Lauran korttihaasteeseen :) 

Oikein rentouttavaa ja tunnelmallista viikonloppua meille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comments and your visit my blog :)