perjantai 2. marraskuuta 2012

Joulukortti nro 10!

Heissan,tänään on ollut jotenkin laiskotus päivä,olenkohan tulossa kipeäksi vai mikä mahtaa olla kun niin on väsyttänyt koko päivän enkä melkein jaksanut laittaa korttiani tänne mutta päätin sen verran jaksella ennen unille menoa. Vaikka onkin väsyttänyt koko päivän niin olen sentään tehnyt kortteja muutaman ja tässä niistä ensimmäinen.Jouluisella mennään niin kuin lupasin että hetken aikaa tulee vain joulukortteja täältä suunalta että tavoitteen saisi täyteen ennen kun joulukortit pitää lähettää ;) 

Yksinkertaisella olen liikkeellä,Magnolia Tilda kisun kanssa on leimakuvana ja tämä on "uusimpia" hankintojani elokuulta. Minulla on paljon teksileimoja aiheesta joulu mutta ei kuitenkaan mitään kivoja joten kysynkin että mistä te muut löydätte kivoja teksti leimoja jouluisia lähinnä ja itse etsin sellaisia runo juttuja varsinkin.

Vielä olisi 20 korttia tekemättä eli kohtahan sitä ollaan puolessa välissä ;)
En kyllä ymmärrä mikä minun kamerssa oikein on kun ei nämä kuvat nykyään onnistu mitenkään :( Vaikka kuinka koitin eri valossa ja eri huoneessa ja salaman kanssa ja ilman salamaa niin ei vai onnistu.Tässäkin ihan liian tummat värit ja aivan kun olisin yöllä kuvannut kortin tai ainakin todella pimeässä. 

Nyt toivottelen kauniita unia kaikille,ja oikein ihanaa viikonloppua itse kullekkin :)

2 kommenttia:

  1. Upea kortti ja hyvinhän olet jo joulukorttien teossa edennyt :) Voi, minä voisin ottaa ne lumet tänne meille.. meiltä ne sulivat kaikki, nytkin sataa vettä ja on niin harmaata ja hämärää. Hyvää viikonlopun jatkoa sinullekkin!

    VastaaPoista
  2. Oi näitä ihanuuksia, kommenttia riittäisi jokaiseen...
    JOulukortit (kuin muutkin) täynnä ihania yksityiskohtia... ja värit niin nappiin!!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)