torstai 15. marraskuuta 2012

Joulukortti rinki 4/4!

Viimeistä taas viedään tässä ringissä ja olihan taas kivaa,kiitos kaunis mukana olleille askartelijoille :) Tämän ringin viimeiset matskut lähetti Kotkotin.Kuoret ovatkin tässä ringissä olleet todella haasteellisia ainakin minulle,joten on todella saanut miettiä päänsä puhki että mitä tekee kulloinkin kuorista ilmestyneistä materiaaleista ;)
Osallistun tällä kortilla myös Joannan kortisto haasteeseen missä aiheena oli tehdä kortti materiaaleista mitä ei ole itse ostanut ja mitään omaa ei saanut olla mukana joten tämähän käy koska olen kaikki kortin materiaalit saanut vaihtona?
Mukana tällä kertaa menossa oli myös  Apris ja Mari-Susanna

Itse sain kaikkia muita käytettyä kortissa mutta tuo sininen paperi ei päässyt mukaan menoon koska en jotenkin sitä saanut mitenkään päin tähän matsaamaan,vaikka ihana paperi olisi ollutkin käytettäväksi  :)
Runsas matsku kuori näytti tältä tällä kertaa:
Minun jouluinen korttini valmiina on tälläinen ja minusta on kyllä kiva kortti :)

Oikein mukavaa päivää kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Tämä haluaa mukaan tähän uuteen rinkiin :)Laitan s.postia tähän liittyen.
  Kiitos tästä edellisestä, hauskaa oli jälleen kerran. Korttisi on kaunis ja kuva upeasti väritetty.

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kuori tulla tupsahti postilaatikosta tiistaina ja nyt olen saanut myöskin itse korttini julkaistua. Sinun korttisi on kyllä ihana!! Itsekkin tahtoisin vielä mukaan yhteen rinkiin, mutta sain muutamia tilaustöitä, niin en uskalla tässä vaiheessa vielä mukaan lupautumaan, että saan nuo tilausjutut alta pois. Mukavaa viikonloppua Tiinu ja suuret kiitokset sinulle emännyydestäsi :)

  VastaaPoista
 3. Upea ja hyväntuulinen kortti!!!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)