keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Vintagekortti!

Lauran korttihaasteessa on aiheena tällä kertaa valokuva. Ja nyt sitten päätin että pitää kokeilla vintage kuvaa koska se on ollut mulla pitkän aikaa listalla mutta en vain ole saanut tehtyä koska vintage aiheena ei ole vielä minuun oikein iskeytynyt ja nyt jos koskaan olin ihan omalta mukavuus alueelta kaukana. Minulle vain tämä vintage on vaikeaa,mutta nyt sentään on aloitettu tälläkin saralla kortteilu.

Rästissä on muutama muukin tekele kun tässä olen ollut ihan sairaana koko viime viikon ja nyt tämän viikon ja miten voikin yhdellä ihmisellä olla samaan aikaan poskionteletulehdus,keuhkoputkentulehdus sekä toisessa korvassa korvatulehdus?! Enpäs ole sitten 7 ikä vuoden jälkeen sairastanutkaan korvatulehdusta joten olihan se tämäkin kokemus koettava. Melkoinen mammutti kuuri on ollut nyt tämän viikon päällä ja ehkä vasta nyt alkaa tuntumaan että kai tästä selvitään.Kaikki lähti normaalista flunssasta ja tähän päädyttiin ja minä olin meistä kaikista se jolle tuli nämä kaikki muut selvisi vain normi flunssalla.No jospa se oli sitten tässä koko syksyn sairastelut ;)

Yöllä satoi kaatamalla vettä ja aamulla aurinko paistoi ja lämmintäkin ollut nyt koko päivän,oikein ihana syysilma siis meillä. Minä pidän kovasti syksystä jos ei vain sataisi ja nautin kun saa laittaa kynttilöitä sinne ja tänne..kohta jo uloskin :) 

 Mutta palatakseni korttiin niin tässä on minun ihan eka vintage tyylinen kortti :) Värit on kyllä livenä pehmeämmät,minulla kun taas näyttää kuvat aika kovilta ja todellakin ihan eri värisiltä kun katsoo näistä kuvista.

Lämmintä syysiltaa kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Ihana kuva ja tosi kivat värit.

  VastaaPoista
 2. Upea kortti -varsinkin ensimmäiseksi vintagetyyliseksi. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Hurjan kaunis vintagekortti :) Siitä se lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, ihana tuo kuva ja kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 5. Wau! Upea on korttisi ja ei kyllä ihan heti uskoisi että on ensimmäinen tekemäsi vintage kortti, näitä tekemään lisää vain!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)