tiistai 11. syyskuuta 2012

Kortti samoista materiaaleista osa 2!

Apriksen samoista materiaaleista oleva kortti rinki sai jatkoa kun tämän viikon lähetin tehtäviä hoiti Sirpa ja olihan se jännää aukaista kirjekuori ja ihmetellä mitä siellä olikaan ja olihan siellä taas paljon kaikkea.Itse sain käytettyä kaikki muut paitsi tuon hede kukka jutun,en tiedä mikä on oikea nimi mutta se jäi nyt kyllä kortista pois sekä kaksi haaraniittiä jotka menin jo hukkaamaan johkin askartelupöydän uumeniin joten niitäkään ei kortista löydy.
Tässä on kirjekuoren sisältö tällä kertaa:

Tälläisen kortin sain tällä kertaa materiaaleista aikaiseksi:
Ja minun korttini menee tällä kertaa omalle mummolleni ja ihan siitä syystä koska hän on kukka ihminen niin osaa arvostaa kukkaa kortissa ehkä kaikista eniten.Sitä en vielä tiedä annanko kortin synttäriksi vai nyt ihan huvikseen :)

Seuraavan kuoren lähettäjä on An joten jään innolla odottamaan postia :)

4 kommenttia:

 1. Upean kukkakortin olet saanut tehdyksi upeista materiaaleista, varmastikkin kivoja tälläiset "rinkikortteilu" jutut, anteeksi en tiedä oikeaa nimitystä tälle ja varmastikkin mummosi antaa arvoa kortillesi. Sain eilen postisi, lämmin kiitos ja ihania ylläreitäkin oli mukana nyt vain pitäisi keretä kortteja askartelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä upea taideteos täällä olikaan :) Todella lumoava kortti!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis tämäkin on:) Ja kyllä kaikki on taas niin erilaisia saaneet aikaan.

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuo samainen leima, mutta yhtäkään noin kaunista korttia en ole siitä saanut aikaan.... kerrassaan upeasti koottu!!! Saako matkia? Ja vaikka arvaan jo mummosi kommentit, niin nekin olisi mukavaa kuulla!! ;)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)