tiistai 25. syyskuuta 2012

Kortit samoista materiaaleista 4!

Nyt saatiikin sitten Apriksen korttirinki päätökseen tältä osin ja huisin kivaa oli ainakin minusta. Viime viikolla minä olin lähetys vuorossa ja tälläiset matskut laitoin kaikille menemään ja tietenkin jätin itselleni yhden satsin.
Leimana käytin Forever Friend's sarjan nallukkaa joita olen monenlaisia haalinut mutta en ole koskaan vielä yhtäkään käyttänyt joten nyt oli hyvä syy tehdä myös itse tästä kortti matskut ovat mielestäni juuri minun tyyliset :) Kortti ei vielä mene kenellekkään mutta sitten kun päätän kenelle se menee niin ehkä laitan korttiin vielä jonkun tekstinkin.
Valmis korttini näyttää nyt sitten tältä :)
Mukana tässä ringissä oli Apris joka siis oli emäntä ja muut askartelijat minun lisäkseni olivat An ja Sirpa :) Kiitos kun arvon naiset kun olitte mukana. Jokaiselta tuli ihanat matskut :) 

Tästä ringistä innostuneena menin tunkemaan itseni myös Apriksen joulukortti rinkiin ja sainkin tänään ekan matriaali kuoren mikä oli ihana joten nyt sitten sen kimppuun :)

Uskallan tämän jo julkaista kun kävin kurkkailemassa niin muutkin oli korttinsa saaneet valmiiksi ja wau mitä luomuksia siellä olikaan joten käykäähän katsomassa :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos mukana olostasi ja kiitokset ihanista materiaaleista. Hienosti olet sinäkin niitä käyttänyt ja ihanan kortin tehnyt. Omat materiaalit pakattu risteilylle mukaan otettaviksi, toivottavasti saan siellä kortit tehtyä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kuoresta--korttisi on ihan kerrassaan--meillä oli kivaa-eikös!!

    VastaaPoista
  3. Kivasti olet laittanut korttiisi kaikkea! Vihdoin sain kortin postattua. Kiitos kivasta kuoresta:)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)