tiistai 18. syyskuuta 2012

Kortti samoista materiaaleista osa 3!

Meidän viikkoon on mahtunut suurta surua ja toisaalta myös suurta iloa joten tasapainossahan sitä ollaan sitten taas tässäkin asiassa :( 

Mutta nyt olisi aika postata korttiringin viikon kortti blogiin. Tällä viikolla oli materiaali kuoren lähetys vuorossa An :) Ja voi miten jännittävää se kuori on aina saada ja miettiä sitten että mitä niistä materiaaleista voisi tehdä. Tämä rinki on ollut todella kiva ja hienointa minusta on ollut huomata että miten erilaisia kuoria on viikkojen aikana tullut aina ja itse tuossa tätä korttia tehdessäni huomasin että jokainen tähän mennessä oleva kuori minkä olen saanut on ollut minulle erilainen eli minähän olen aika paljon tykästynyt Magnoliaa ja niistä niitä kortteja tulee tehtyä :) Mutta nyt jokaisessa kuoressa on ollut minulle paljon uusia juttuja :)

Minä olenkin sitten itse tällä viikolla vuorossa lähettämässä ensi viikon kuoret joten loppuviikosta arvon leidit kolahtaa postilaatikkoon jotain  :) 

An lähetti paljon kaikkea ihanaa ja ensin mietin ihan erilaista korttia mutta lopulta lopputulos olikin sitten tälläinen. Kaikki sain sovitettua korttiini ja se on minulla ollutkin se tavoite.

Tässä on kuoren sisältö levitettynä pöydälle:


Ja valmis korttini edellisistä materiaaleista olisi tässä:
Sateista päivää kaikille,meillä vettä on tullut kaatamalla 2 päivää,syksy on niin ihanaa aikaa ;)

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Itsekin eilen askarsin ko. materiaalien kimpussa ja tänään olisi tarkoitus kortti julkaista. Mielenkiinnolla odotan ensi viikon materiaaleja.

    VastaaPoista
  2. Wau--ihanan kortin olet tehnyt--ja kiitos kuoresta --saapui tänään--ihana!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tämäkin kortti:) Ja niin erilaisia kaikilla taas.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)