perjantai 29. kesäkuuta 2012

Baby card!

Tein kun teinkin kortin vaikka ajattelin että en näin kesällä ehdi tehdä kortteja ollenkaan kun meillähän on tilanne se että asumme aina talvikaudet eri paikassa kun kesä ja syksy aikaan ja nyt kaikki askartelutavarat on sitten eri paikassa suurimmaksi osaksi joten aika vajaavaisesti pitää toimia näin kesä aikaan. Tosin tuli sitä tänään käytyä vain vähän ostoksilla mutta kaikki on tarpeellisia tietenkin mitä tuli ostettua :)

Tämä vaaleanpuna sävyinen kortti tulee suloiselle pikkuneidille joka näki päivän valonsa 2vkoa sitten :) Leimakuva on tuttu ja turvallinen mitä on nähty aika monesti ennenkin minun korteissani mutta tämä vain on yksi mun suosikkeja. On pitsiä,kiehkuraa,kukkaa ja kimalletta.


Tällä kortilla sitten ajattelin osallistua myös arkkikaupan haasteeseen ihan ensimmäistä kertaa kun sattui aiheena olemaan pitsi.

 Aurinko paistaa ja asteitakin on vielä +17 ja minä nautin suuresti lämmöstä ja kesästä josta nyt vasta näyttää itse pääsevän nauttimaan :)Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Onpas nätti!! Ihan niinkuin pienen prinsessan kortin täytyy ollakin, vaaleanpunaista-pitsiä-kimalletta :) Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ja niin suloisen vauvamainen kortti.

  VastaaPoista
 3. Ihana prinsessamainen kortti:) Hienosti olet kuitenkin tarpeita löytänyt:))
  Minä kans päätin ettei mitään kamoja mökille kun kuitenkin aina jotain puuttuu.Pitää sitten vaan kotona käydessä pyykillä vääntää joku kortti jos malttaa:))
  Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä vaan, nythän se siltä näyttää;-)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)