torstai 21. kesäkuuta 2012

Lauran korttihaaste 40!

Lauran korttihaasteeseenkin ehdin mukaan ennen lomille menoa. Joten voi olla että lomalla ei sitten tule tehtyä kortin korttia mutta eihän sitä koskaan tiedä kun voihan tavarat ottaa mukaansa myös lomalle joten aika näyttää saanko tehtyä mitään korttia missään välissä :)
Haasteessa piti olla eläin tai eläimiä ja päätin tehdä tälläisen vihreä sävyisen kortin kera pupun ja muutaman pienen perhosen. Kimalletta tottakai pitää olla mukana ;)

 Leimakuvan olen saanut blogi ystävältä enkä taas tiedä minkä valmistajan leima tuo on mutta ihana se on siltikin. Meillä ei ole kesä päässyt ollenkaan vielä käyntiin ja tänäänkin kuten varmaan viimeiset 2vkoa on joka päivä satanut vain vettä enemmän tai vähemmän :(  Nytkin lapset ovat ulkona niin välikausiasut päällä,myssy ja sormikkaat! Mahtava tämä suomen kesä!
 Tämän kortin myötä toivotan kaikille oikein rauhallista ja mukavaa juhanuusta ja nauttikaa kesästä jotka siitä pääsevät nauttimaan :)

6 kommenttia:

 1. Ai kun söpö tuo leimakuva! Kiva kortti muutenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan ihana kortti! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaava kortti! Kiitos kommentista omassa blogissani. Olen tosi onnellinen toisaan mekkosabluunasta. Mekkoja on syntynyt jo jokunen varastoon. Tämä on vissiin aikuisen "paperinukkeleikki" kun saa suunnitella erilaisia koristuskia mekkoihin :) Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavan kortin olet tehnyt :) Mukavaa kesälomaa :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava kortti :) ihanan vihreä :)

  VastaaPoista
 6. Valloittavan suloinen pupunen ja mahtava väri kortissa :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)