perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lili Of The Valley hääkortti!

Tervehdys pitkästä aikaa :) Meidän perhe päätti lähteä hakemaan kesää tuosta noin vain ja se kyllä kannatti ja totaalisesti saimme nauttia viikon kesästä tuolla suuren Euroopan auringon alla kaukana suomen sateista. Lämmintä oli joka ikinen päivä(eikä yhtään sade päivää) ja minä nautin kovasti helteestä ja parhaimmillaan oli +42 astetta mutta ei se tuntunut missään ja taisin varastoida niitä lämpösäteitä myös talven varalle.

Kotiinpaluun kunniaksi oli sitten odottamassa meili jos toinenkin ja hieman jo naurattaa kun olen täälläkin useaan kertaan sanonut etten tee tilaus juttuja kun ja ainoastaan ihan muutamia tietyille ihmisille mutta muuten teen niitä oikeasti ihan vain jos jollain on synttäriä tai ristiäisiä yms muuta kivaa mihin voisin kortin tehdä. Nyt on viime aikoina sitten tullut kyselyä kyselyn perään ja nytkin oli kaksi meiliä odottamassa missä kysyivät josko voisin tehdä hääkortin tulevalle hääparille. No aikani mietin mutta piti se haaste ottaa vastaan ja nyt sain ekan hääkorttini valmiiksi. 

Haasteellinen työ oli ja lopputulos piti olla jotain ihan muuta mutta taas niin kuin aika useasti meni hieman syteen ne suunnitelmat mitä tein alun perin kortin suhteen mutta tälläinen se nyt sitten on ja tosiaan ihka ensimmäinen hääkortti joten nyt sekin ala on korkattu :) Leima kuva on Lili Of The Valleyn suloinen morsiuspari ja sain kyseisen kuvan blogiystävältä joka on haastanut minut tekemään kortit jokaisesta leimakuvasta mitä olen saanut häneltä joten tässä on nyt jälleen yksi jonka olen saanut tehtyä ja joka ei ole Magnolia leima ;) Tässä on viime aikoina tullut tehtyä kohta jo niin monta ei Magnoliaa joten pitää varmaan kohta taas tehdä muutama Tilda korttikin :) Tosin tässä kortissa on myös Magnoliaa mukana kun tuo taustapaperi on uusinta Magnoliaa.
 Leimakuva oli  jotenkin niin ihana ja suloinen joten menin sitten ja tilasin kyseisen leiman vastaisuuden varalle.Haasteellinen oli tosin värittää kyseinen kuva mutta tällä mennään.

Kortti menee hääparille joilla on kohta häät ja toivotaan että kortin tilaaja on tyytyväinen korttiinsa minkä nyt tulee saamaan sekä tietenkin hääpari olisi iloinen saamastaan kortista. Kortin tilaajalla ei ollut mitään muuta kriteeriä kun että jos sen saisi sinisen sävyisenä jotenkin. 


Mukavaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin kotimaan kamaralle ja vesisateeseen ;) pikkusen alkaa jo mullakin tympästä nämä sajekelit, vaikken niin sään orja yleensä olekkaan.. mutta asiaan.. Korttisi on aivan ihana ja ihanat värit olet korttiisi laittanut!!

    VastaaPoista
  2. Tosi upea hääkortti;-) Olet vain turhan vaatimaton!
    Tervetuloa vaan Suomen vaihtelevaan kesään....no ukkosta minä en vielä ole kohdannut mutta tänäänkin tuli vettä taivaan täydeltä kun aikaisemmin puolen päivän aikaan oli tosi aurinkoinen sää....ja nytkin taas hieno ilta;-)))

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)