keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kalastaja kortti!

Maanantai aamuna luin sähköpostiani ja oli mennä leipä väärään kurkkuun kun luin yhden tuttavan meiliä jossa hän kysyi voisinko tehdä kortin..minä en paljonkaan tee tilauskortteja vaan ihan omaksi iloksi,mutta sitten on näitä muutamia joille niitä teen silloin tällöin. Eihän siinä mitään mutta kun tämä kysyjä olisi vailla kalastus aiheista korttia!! APUA oli mun eka mielipide..mutta eikös se pitänyt siltikin äkkiä etsiä jostain aiheeseen sopivaa leimasinta. Magnoliaa olisi ollut tarjolla mutta tulee iäkkäämmäälle miehelle joten ajattelin ettei ne ole ihan tilanteeseen sopivia.Seuraavaksi siirryin netin ihmeelliseen maailmaan ja tiesin että Artilla on sellaisia leimoja mitä voisin olla vailla. No tottakai mistään suomen kaupasta ei sellaista löytynyt :(  Ulkomaalaisissa olisi ollut tarjolla mutta en olisi niitä ehtinyt saada täksi päiväksi,sillä kortti piti olla valmis tänä iltana kun se lähtee huomenna uuteen kotiin joten kiire tuli tämän kortin kanssa. Olin jo epätoivon vallassa kunnes keksin laittaa viestiä eräälle blogi ystävälleni kysyäkseni hieman apuja. Ja mikä ihana pelastus sieltä tuli sillä sain häneltä 3 erilaista kuvaa jotka vielä ehti tulla perille täksi päiväksi. Pitkään aikaan en ole postilaatikolla ollut niin innoissani :) Siinä meni sitten koko iltapäivä kun piti suunnitella mitä värejä käyttää ja mille papereille. Mutta sain kun sainkin kortin valmiiksi ajoissa ja mikä ihana tunne se olikaan kun sain hakea kameran ja ottaa valmiista kortista kuvan.

Leimakuvat ovat mitä ihanempia mutta totaalisen haasteelliset värittää ja ovat kyllä niin kaukana minun mukavuus alueelta joten voitte kuvitella miten vaikeaa oli värittää kuvat. Kortin päällä olevaan leimakuvaan olen enemmän tyytyväinen mitä tuohon kortin sisällä olevaan...se ei ihan onnistunut ja minä joka olen tyyliin kalatiskillä tavannut kaloja ainoastaan niin olihan se vaikea miettiä että minkä värinen on kyseinen kala :) Mieheni sitten kun tuli kotiin niin valaisi että se on lohi,todella noloa mutta eipä auttanut siltikään kun mistä tiedän millä värillä lohi väritetään..no se on tuollainen mikä on.Kortin sisään laitoin siis toisen kuvan joten kortti on nyt todellakin ihan kalastus aiheinen ainakin mun mielestä :) 
Toivotaan että saaja ja sen tilaaja pitää kortista :) 

Kortti tulee 60v miehelle joka on himo kalastaja ja tällä kortilla osallistun sitten myös Lauran korttihaasteeseen koska sattui aihe olemaan enemmän kun sopiva sillä piti tehdä "iäkkäämmälle" henkilölle kortti :) Onkohan 60v  jo tarpeeksi iäkäs tähän haasteeseen ;) No ainakin jos omaan ikään vertaa niin on mutta Laura sen päättää riittääkö kriteerit  :)
 Tuhat ja yksi kiitosta leimakuvien antajalle :)

10 kommenttia:

 1. Upea kortti! Hienot leimakuvat! Kiitos, kun osallistuit Lauran korttihaasteeseen!=)

  VastaaPoista
 2. Huh, olipas tarina. :) Onneksi sait ajoissa tehtyä. :)

  VastaaPoista
 3. Saitpas aikaan tosi hienon kortin...ja tuo alimmainen leimakuva--siinä jotain uutta kun en ole aiemmin edes nähnyt:))
  Ikäkysymys...no en ole vielä iäkäs--miehet voi olla!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu kun pystyin olemaan avuksi :) todella hyvä tuli, miehinen ja värimaailma upea, onnistuit siis kerralla, turhaan stressasit :) ja uskon että saajakin on erittäin tyytyväinen!

  VastaaPoista
 5. Loistava kortti, varmasti poikii tilauksia jatkossakin niin hienoa työtä olet tehnyt :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)