perjantai 10. helmikuuta 2012

Synttärikortti!

Ihanaista yötä meille kaikille..kello aamuyöllä kolme ja minä hereillä mutta ihan armoton flunssa iskenyt minuun ja ei tule nukkumisesta yhtään mitään..tässä onkin hyvää aikaa blogia täydentää uusilla jutuilla ja kun talo on täysin hiljaa saa olla ihan rauhassa omissa ajatuksissaan jos pääkopassa nyt mitään järkevää edes liikkuu tähän aikaan yöstä :)

Mutta asiaa eli tuossa viime viikolla pähkäilin tai lähinnä tuskailin blogissani kun miehille ja pojille jotka eivät enään ole vauvoja niin on toooooosi vaikea tehdä mitään korttia ja minä kun sain pyynnön että tehdä miehelle korttia jota en edes tunne tavallaan niin hieman tuli jo tuskainen tunne,se vain on minulle niin vaikeata suunnitella ja tehdä miehille korttia,tästä syystä rakas miehenikään ei ole koskaan saanut minun tekemiäni kortteja,ehkä sitten joskus kun oikein pääsee sille asteelle että nämä minun tekeleet on kenties jotain muuta kun vain tekeleitä ;)

Kortin anto päivä läheni ja läheni uhkaavasti vaikka joka päivä ja ilta tätä korttia koitin suunnitella ja tehdä ja tilanne lähti ihan siitä että mietin millä leimalla lähden korttia leimailemaan ja sen kun vihdoin löysin piti miettiä että no mitkä on värit ja paperit ja sekös se vasta olikin mielenkiintoista pyöritellä eri papereita suuntaan tai toiseen ja itsellä ainakin on se että kun lähtee korttia suunnittelemaan pitäisi niiden papereiden ja muiden sointua jotenkin yhteen ja sitten tulee se tunne että jee tämä on se yhdistelmä millä lähdetään vihdoin ja viimein toteuttamaan sitä korttia. Minulla käy yleensä aina niin että ei sittenkään tule sitä tunnetta kun kortti on valmis että ah miten ihana kortti ja nyt on hyvä..mahtaako sitä tunnetta tulla koskaan vai onko sekin vain tätä harjoituksen puutetta. Sama kun meillä kakkosluokkalaiselle hoetaan joka päivä et ei niitä kertotauluja opi millään mulla tavalla kun laskemalla ja harjoittelemalla ja harjoittelemalla ja vielä vähän harjoittelemalla :) 
No uskokaa tai älkää mutta minä sain kun sainkin tämän korttini valmiiksi(kortti piti antaa tiistaina ja sain sen myöhään illalla maanantaina valmiiksi eli ei kauhean paljon jäänyt aikaa mutta valmiiksi tuli aikarajojen puitteissa,joten pitää olla iloinen) 

Tässä kuulkaas kävi nyt sitten niin että  ehkä ekan kerran minun muutaman kuukauden bloggailun aikana voin sanoa että jee tämä kortti onnistui siinä määrin miten se nyt vain voi olla mahdollista. Tämä oli minulle se iso kynnys ja haaste ja tulee aina olemaan mutta olen tyytyväinen korttiini että sen sain valmiiksikin vielä :) 

Kortti on aika sinisävyinen mutta sehän tulikin miehelle..leimana tietenkin käytetty suosikki leimaa eli Magnolia leimasinta..ja tällä kertaa Edwin on päässyt juhlimaan kortin muodossa ja toivottamaan sankarille onnea synttäreiden kunniaksi. 

Ja tässä se valmis korttini on monelta kantilta kuvattuna ;)

2 kommenttia:

  1. Voi siitä tuli hieno:) sävyt sopii kyl hyvin yhteen eli olet onnistunut:) kyllä tämä on just laji jossa harjoittelu tuottaa tuloksia:) itse olen pähkäillyt Tom saman ongelman kans ja ratkaisin sen timpan auto stanssilla. Sillä saa nopeasti yksinkertaisen kortin. Jossain blogissani on kyseinen kortti mutta kommentoin puhelimella joten en siihen linkkiä voi laittaa. Toivottavasti paranee pian:)

    VastaaPoista
  2. Ompa upea =) Mahtavat kimaltelevat pöksyt =) !

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)