maanantai 20. helmikuuta 2012

Askartelu tilaukseni :)

Elävien kirjoissa suunnilleen ollaan taas. En muista oikein että milloin itse olisin ollut sairaana samalla tavalla mitä olin viime viikon ja ihan täysin vuoteenomana..mutta nyt taas korttien parissa ja niiden postauksia hieman lisää myöhemmin..laittelen tähän ensin mitä olen tilaillut viime viikolla kun ei oikein muuhun kyennyt :)

Viime viikko oli siis todellinen herkku viikko kun katsoo mitä ihanaa olen saanut tilailtua ja on sitä ollut postipojalla hommia kun on pakettia ja kirjettä kantanut meidänkin postilaatikkoon koko viikon,jopa päivä on jotain ihanaa tullut :) Tein hieman ostoksia viime viikolla suunnilleen vähän joka paikasta ja tässä on saalista ja tämä tunne on varmaan juuri se sama mitä lapsilla on kun saavat jotain ihanaa eteensä..nyt vain kun saisi aikaiseksi että näitä pääsisi kaikkia käyttämään,toki enhän minä koskaan osta mitään turhaa tai tarpeetonta kaikille on aina se tarkoitus mitä tarvitsen ja ainakin minulle käy aina niin että silti vaikka tilaan mitä tahansa aina puuttuu juurikin se joku juttu mikä pitää taas tilailla :)

Tässä on Glitter Potin tilaukseni mikä tuli salama vauhdilla Englannista asti..
 Tälläinen saalis löytyi Nauhataivaasta..
 Heinikasta tilasin nämä..
Villakeijusta tilasin tälläisiä..
Askartelukirppiksen löytöjä..
Paperellan tilaus..
Craftican tilaus..
Crafters Companion tilaus Englannista,nopea oli lähetys mutta lähetyksen tulo kestää heillä noin 20 päivää joten saihan näitä siis odotella ;) 

3 kommenttia:

  1. Iiik, mitä kaikkea ihanaa. No rikoin itsekin shoppailukiellon ensin kirpparilla ja sitten nettikaupassa... JA vesikielellä odotan hetkeä, kun pääsen uusia aarteita käyttämään.

    VastaaPoista
  2. Minä täällä kurkistelemassa pitkästä aikaa aikaan saannoksiasi, kun en ole ehtinyt moneen päivään kenenkään blogissa vierailemaan. Eikös olekkin ihanaa, kun saa uusia tarvikkeita ja tuntuu että kädet syyhyää, kun pääsee ja kerkiää kaikkia uusia juttuja kokeilemaan. Ihania magnolia kortteja olet tehnyt!

    VastaaPoista
  3. Kaikkia ihanuuksia olet hankkinut :) Täällä näitä "kuolailen"

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)