tiistai 7. helmikuuta 2012

Magnolia haaste 87!

Ihanaisessa Magnolia haasteessa on tällä viikolla kortti reseptinä tehdä kortti missä annetaan halaus ystävälle..ihana haaste jälleen kerran ja mukana ollaan tietenkin. 

Tämän viikon kortissani värimaailma on violetti aika lailla ja ripaus tietenkin vaaleanpunaista sitähän pitää aina korteissa olla sekä kimalletta :) Vaikeus melkein tuli että mistä leimakuvasta lähdetään liikkeelle,mutta päädyin jo tähän valmiiksi väritettyyn kuvaan kun tein joku haaste takaperin useamman näitä samoja värityskuvia ja niitä tuli tehtyä hieman liikaa joten hyvin sain tässä kortissa tämänkin käytettyä. 

Kortti lähtee tietenkin ystävänpäivänä eräälle ystävälle :) Monesti kuten olen aikasemminkin kertonut niin tässäkin kamerallani otetut kuvat ovat jotain ihan eri sävyä mitä korttini oikeasti on mutta en vain osaa vaikka mitä teen ja otan salaman kanssa tai ilman niin en saa oikeaa sävyä sitten millään esille,mutta tämähän on jo tuttua juttua ;) 

Tällä siis mukana haasteessa tällä viikolla. Ihanaa pakkas iltaa kaikille,meillä pakkasta on edelleen -32 ja tätä on jatkunut kohta viikon joten voitte varmaan uskoa miten tähän jo kyllästyy ja toivoo lämpimämpiä ilmoja.

6 kommenttia:

 1. Herkkä kimalteleva lämmin halaus =)!Ystävä varmasti ilahtuu =)!Mukava kun lähdit mukaan haasteeseen :)!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värimaailmat,ihastuttava kokonaisuus!Kiitti osallistumisesta haasteeseen:)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti. Ihana leimakuva ja kivasti väritetty :o)

  VastaaPoista
 4. Kiva on kortti, mukava kun osallistuit

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)