perjantai 3. marraskuuta 2017

Joulukorttirinki 2/4!

Jouluisissa tunnelmissa edelleen mennään ja minä viimeisenä saanut korttini tehtyä, kun muut ovat jo aika päivää sitten ahkeroineet. Nyt aamulla kun oli aikaa ennen iltavuoroa niin ajattelin aloittaa kortit mutta sainkin molemmat valmiiksi. Apriksen jouluringissä mukana ollaan ja ai että miten ihania nämä onkaan. Granne oli tämän viikon materiaalien lähetysvuorossa ja iso kuori sieltä tulikin kaikkea ihanaa.
 Ja sain tehtyä kaksi korttia tällä kertaa ja kaikkea tuli käytettyä, jäljelle jäi vain muutamia paperin palasia ja muuta kukkasen hede. Tässä ensimmäinen kortti:
 Tässä sitten toinen:
 Minä olenkin ensi viikolla lähetysvuorossa ja kerran jo kasasin materiaalit mutta tulinkin toisiin ajatuksiin ja ajattelin kasata uudet mutta nyt on vielä vaiheessa mitä sinne kuoreen nyt lopulta haluankaan laittaa :) Mutta saan ne kyllä ajoissa postiin ei hätää!
Mukana ringissä ovat myös Apris, Granne ja Armiida. Käykää ihmeessä katsomassa mitä ihanaa muut ovat tehneet. Tosi ihania luomuksia on tullut kaikilta usean kortin verran.
Ihanaa viikonloppua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Aivan upeita kortteja! Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Upeat kortit tosiaan. On niin mielenkiintoista käydä katsomassa mitä toiset rinkiläiset ovat tehneet materiaaleista.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat kortit olet materiaaleista tehnyt. Mielenkiinnolla odotellaan ensi viikon postia :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kauniit joulukortit!❤️
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Molemmissa tosi kaunis asettelu!
  Kiitos blogievierailuista, ja vihdoin kysymykseenkin vastaus. En edes muista kenen on "hanki"-stanssit, olleet niin kauan ja ostin ne ikävä kyllä "edesmenneeltä" turkulaiselta askartelupuodiltya. Niitä on neljä erilaista ja kahdesta voisin luopua, jos kiinnostaa, voin laittaa sähköpostiin sulle kuvaa!
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Jopa onkin kauniit, erityisesti tykkään miten olet ekaan laittanut kukat ja heteet ja toiseen nuo lumihiutaleet stanssin päälle, ihanat.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)