sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Joulukorttirinki 4/4!

Viimeistä viedään taas tässäkin ringissä kun Armiidan vuoro oli lähettää materiaalit viimeiseen joulukorttirinkiin. Iso kuori ihanuuksia sieltä tulikin ja voi miten suloinen lumiukko leimakuva. Ihastuin tuohon ihan täysin kyllä. Tein kaksi korttia materiaaleista ja tuhosin yhden olkipukin joten lopulle jämä papereille ei jäänyt käyttöä vaikka ensin ajattelin että teen tagin vielä silpuista.
 Tuli käytettyä kaikkia materiaaleja ja jäljelle jäi vain muutama silppupaperi.
Tässä on minun ensimmäinen korttini tuosta ihanasta lumiukosta.
 Toinen kortti missä on olkipukki. En tiedä voiko olkipukki olla sininen :) Tulikohan häpäistyä koko olkipukki tällä värillä :( Ensimmäisen tein tällä sinisellä ja olin tosiaan sitä mieltä että ei näin. Sitten väritin toisen kuvan keltaisen sävyllä mutta sekään ei ollut hyvä joten koitin värittää ruskealla keltaisen päälle mutta sekasortohan siitä tuli joten sinisellä mennään.
 Mukana ringissä tällä kertaa olivat emäntä Apris, Granne ja Armiida. Käykäähän kurkkaamassa mitä muut ovat tehneet näistä ihanista materiaaleista. 
Minä voisin lähteä vielä yhteen rinkiin näin ennen joulua,mahtaako olla innokkaita mukaan? 
Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kortit ja miksei olkipukki voi olla sininen. Kiitos kun olit mukana tässä ringissä, oli taas tosi kivaa.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat! Erityisesti silmää hivelee juurikin sininen olkipukki ja kimalle lumiukkojen asusteissa. Kiitos rinkeilyseurasta, oli kyllä todella kiva!

  VastaaPoista
 3. Upeita. Sininen olkipukki näyttää hienolta, taidanpa napata tuon idean itsellenikin. Tuo pieni kimalle antaa loppusilauksen.
  Kiitos rinkiseurasta.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit kortit! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)