maanantai 30. lokakuuta 2017

Joulukorttirinki 1/4!

Uutta rinkiä vain kehiin ja tässä sitä taas ollaan menossa mukana Apriksen toisessa jouluringissä. Tämän ringin ensimmäiset materiaalit olivat tulleet postilaatikkoon syysloman aikana ja eilen sunnuntaina kun tulimme niin en edes ehtinyt matkalaukkua tyhjentämään kun piti aukaista kuori ja siltä istumalta tuli tehtyä kortti.Ihanat materiaalit oli kuoressa ja niin runsaat. Itse sain tuhottua ihme kokeiluilla muutaman leimakuvankin mutta onneksi sentään sain jätettyä korttiinkin yhden.
Tässä oli kuoren ihana sisältö:
 Olisin halunnut käyttää tuota ihanaa puupino paperia mutta en saanut sitä mitenkään kivan näköisenä korttiin aseteltua. Apriksen blogissa oli ihanasti sommiteltu kyseinen paperi ja sai taas hyvän idean jatkoa ajatellen. Ja valmis korttini on tällä kertaa sitten tässä:
 Mukana tässä jouluisessa ringissä ovat Apriksen lisäksi myös Granne ja Armiida.Käykäähän katsomassa mitä ihanaa muut ovat tehneet samoista materiaaleista. Nyt onkin kiva taas odotella uutta kuorta saapuvaksi :) Meillä oli syysloman aikana satanut kunnolla lunta maahan ja tuntuu että olisi jo vähintäänkin keskitalvi menossa ja pakkastakin ollut tänään -4 asteen verran. Tuntuu jotenkin niiiin kylmältä.
 

5 kommenttia:

 1. Kiva, jos sinäkin tykkäsit materiaaleista. Ihanan kortin olet niistä tehnyt. Meilläkin oli hetken maa valkoisena, mutta lauantainen vesisade hävitti lumet nurkista.

  VastaaPoista
 2. Suloisen kaunis kortti♥ Kyllä vaan olet taitava!! Täälläkin on jo ensilumi saatu maahan ja on kauniin valkoista:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 3. Kauniin kortin teit materiaaleista. Minäkään en osannut käyttää korteissani sitä puupino paperia, joten leikkasin siitä vähän tähtiä ja varpuja, joten sitäkin tuli kortteihin mukaan.Loppu jäi myöhempää käyttöä varten.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana luonnon värein toteutettu kortti!
  Minä tein aamulla yhden tagin, mahdatkos tunnistaa jotain tuttua siinä?

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniin rauhallinen, metsäinen fiilis.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)