lauantai 21. lokakuuta 2017

Joulukorttirinki 3/4!

Toiseksi viimeistä taas viedään ringissä ja tämän viikon materiaalit lähetti Marika.Ihanat materiaalit oli tälläkin kertaa kuoressa ja sain tehtyä jopa kaksi korttia.Leimakuva oli minulla ihan uusi tuttavuus ja onhan tuo aika söpö kuva.Itse ihastun tosi usein johonkin leimaan, stanssiin yms mikä sitten pitää hankkia juuri sillä ajatuksella että tätä kun ei ole niin sitä tarvitsen sata varmasti :) Oikeasti kun miettii niin ei sitä kyllä tarvitse mitään ikinä!
Tässäpä kuoren sisältö. Sain tuhlattua kaikki materiaalit, ihan pieni pala jäi paperia.


Minun korttini näyttävät nyt tältä tällä kertaa.Aika samalla idealla ja kaavalla tein molemmat kortit.On se kiva kun on näitä rinkejä niin saa jotain aikaiseksikin :) Itsellä on vasta kuusi korttia tehtynä ja pitäisi tehdä vielä 40 joten urakkaa on hieman pitkästi vielä jäljellä.
 
Minä olenkin viimeisenä matskujen lähetysvuorossa ja olen torstaina pistänyt postiin joten nyt on kiva taas odotella mitähän muut rinkiläiset tekeekään :) Mukana menossa on ollut Apris joka emännöi tämän kertaista rinkiä, Pirjo ja Marika.Marikan kortit näkyvät Apriksen blogissa.

Ihanaa viikonloppua kaikille.Täällä on hyytävän kylmää ja pakkasen puolella ollaan,eilen satoi ensilumikin näille korkeuksille!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kortteja tulikin, niin iloisia:)♥ Mukavaa syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti väritetyt kuvat. Hienot kortit.

  VastaaPoista
 3. Waude, lumiukot tulevat upeasti esille näillä taustoilla.
  Ja voi vitsi miten kiva, kun jouluntoivotustekstit on tuplana -
  kiva lisä!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)