keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joulurinki 1/4

Joulurinki jatkuu meillä ja sain jo viime viikolla matskut jota ehdin vasta levittää pöydälle useampaan kertaa mutta nyt sain vihdoin ja viimein aamu yön tunteina kasattua kortia. Leimakuva oli minulle haasteellinen vaikka ihana kuva onkin mutta jotenkin nämä ovat aina niin vaikeita,mutta hyvä harjoitella tälläisen värittämistä sitten useamminkin ;) Apris oli lähetysvuorossa ensimmäisenä ja sinisen sävyinen kuori sieltä tuli. Melkein unohdin kuvata materiaalit mutta viime tingassa ehdin näpätä kuvan :)
 Kortin tekoa häiritsi suunnattomasti kamala kiire mikä on nyt päällä ja stressiä vähän pukkaa suunnasta kun suunnasta kun siskon pojan ristiäiset olisi viikonloppuna ja minä saan luvan olla leipurina ja muuna seremonia mestarina. Vaikka kuinka hyvissä ajoin suunnittelee ja tekee niin aina tuntuu että aika ei riitä ja tulee sitten kamala kiire.Mutta ehkä siitäkin selvitään. Tänään lähdetään Ouluun jotta ehdin valmistella ja leipoa loputkin jutut lauantaiksi.Joten kortti rintamalla voi olla hieman hiljaista ennen kun olemme taas kotiutuneet :) 


Mukana menossa ovat ihanaiset naiset Apris, Sari ja Zirkonellan Minna. Käykäähän kurkkailemassa mitä ihanaa muut ovat saaneet aikaiseksi.

Mukavaa viikkoa kaikille :)

1 kommentti:

  1. Kaunis kortti ja hyvin on onnistunut kuvan värityskin. Haastoin itseni hankkimalla tämän leiman, sillä en ole mikään haka värittämään maisemia, mutta pidän niistä kuitenkin paljon.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)