tiistai 16. syyskuuta 2014

Triplaleimaus kortti!

Syksy tullut vauhdilla ja ensimmäinen kortti tehtynä ja osallistun pitkästä aikaa P*skarteluhaasteeseen jossa olikin minulle ihan uusi tyyli eli triplaleimaus. Olen kyseisiä korttei malleja kyllä nähnyt ja aina niitä ihastellut mutta en ole koskaan itse sitä kokeillut. Mutta nyt päätin että pakko kokeilla. Videota selasin eteen ja taaksepäin tuhat ja sata kertaa ja tein harjoitus kappaleita ja olin jo heittää hanskat tiskiin kun eihän siitä ollut tulla mitään. Tänään sitten päätin vielä että jospa kokeilen vielä yhden kerran ja sain jopa valmiiksi yhden luonnoksen. Eihän tämä nyt hieno ole ja meni vähän poskelleen mutta pakko tällä osallistua kun onhan se melkoinen työvoitto kun sain sentään suht normaalin kortin tehtyä. 

Tein videon ohjeen mukaan mitat mutta jostain syystä minun kortistani tuli liian pieni ja oli vaikea saada siihen mitään leimakuvaa mahtumaan. Mittailukin tuntui hankalalta kun koitin muuttaa tuumia senteiksi kun en ensin muistanut että onhan minulla mitta missä on suoraan tuumat.. jos olisin tuonkin muistanut niin ei ehkä hävikki kasa olisi ollut valtavan iso :) No vastaisuuden varalle onhan se kiva tietää että on valmis tuuma mitta olemassa.Uskon että tätä kortti mallia tulen paljonkin kokeilemaan jatkossa ja eiköhän ne kortit tästä sitten parane sen mukaan kun harjoittelee.

 Monilla on ollut "vaikeuksia" tässä mallissa ja olen iloinen että en ole ollut ainoa joka on taistellut kortin parissa :) Omasta kortistani tuli kyllä aika tumma kun menin tekemään pohja leimaukset mustalla mutta näillä mennään tässä valmiissa kortissa. 

Osallistun tällä viime hetkellä siis P*skartelunhaasteeseen ja ohjeen+kuvat näet täältä.
Käykäähän katsomassa miten ihania kortteja on muut tehneet siellä on todella taidokkaita luomuksia pilvin pimein. Se on helppoa kun osaa,minä vielä sitä helppoutta harjoittelen :)

Aurinko paistaa ja ulkona on lämmintä melkein +20 astetta.Pidän syksystä todella paljon kunhan ei sada vettä joten minä nautin kuulaista syyspäivistä :)

5 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)