perjantai 19. syyskuuta 2014

60v kortti miehelle!

Äitini pyysi kesällä jo korttia mikä pitäisi tehdä miehelle joka täyttää 60v.Oikein minun painajainen taas kun kyseessä miehelle kortti,mutta eipä se auttanut kun väkertää jonkunlainen vihdoin ja viimein tänään sain tämänkin tehtyä. Kortin saaja on rakennusinsinööri tai joku vastaava joten minusta aiheeseen sopiva kuitenkin.Olen muutamissa blogeissa nähnyt noita pohjapiirros juttuja ja heti tiesin että varmasti minäkin käytän noita joskus jos aiheeseen sopivaa korttia pitäisi tehdä ja nyt tuli se hetki :) Sattumalta oli asuntomessulehtikin pöydän kulmalla lojumassa mistä tulostin muutamia pohjapiirroksia ja nyt on muutama malli kortissa uudessa muodossa menossa onnelliselle sankarille :)
Värit ovat taas koneelta kun katsoo niin aika haaleat vaikka livenä kortti on aika tumma. Kuulema kelpaa kortin tilaajalle joten hyvä minä :) Ostin joku aika sitten noita ihania irallisia ja paksuja onnittelu tekstejä joita en ole koskaan käyttänyt aikaisemmin ja ne on kyllä todella käteviä joten tosi kiva ostos olikin ja heti pääsin niitä käyttämään.
 
Kortti näyttääkin jo kuivuneen joten nyt on aika paketoida se ja lähettää äidilleni jotta ehtii sen lähettää sankarille ajoissa. Nyt vielä pitäisi joulukortteja muutama tehdä tälle päivää,saapa nähdä mitä saan aikaseksi.
 
Ihanaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Upeahan tästä tuli, nää miehiset kortit ovat aina niin vaikeita...onnistuit kyllä hienosti :-)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)