tiistai 23. syyskuuta 2014

Joulukortti nro 1

Toinen päivän postaus jo hyvä minä :) 
Joka vuosi sitä päättää että tänä vuonna sitten aloitan hyvissä ajoin tekemään ne joulukortit ja miten siinä aina käy?! Vaikea varmaan arvata..nyt mennään jo syyskuussa ja melkoin lokakuu kohta jo häämöttää ja mulla on kasassa vasta muutama kortti joulu aiheena valmiina. Eli pitkä savotta on tiedossa ja voipi olla että tästä eteenpäin tulee näkymään vain joulukortteja tässä blogissa. Omapa on vika kun ei opi että aloittaisi ajoissa ettei tulisi sitten paniikkia mitä lähemmäs joulua etenemme.

Tämä leima on väritettynä pyörinyt varmaan vuoden päivät laatikossa,pöydän kulmalla ja milloin missäkin mutta en ole saanut siitä korttia tehtyä,mutta nyt päätin että tästä se lähtee joulukortti sirkus :) Jippii nyt on laitettu pyörät pyörimään ja toivoa sopii että intoa riittää vielä moneen jouluiseen korttiin :) Kaikki kortissa käytetyt jutut on seka boksista eli mitään uutta ei ole kortissa mutta hyvä että välillä saa käytettyä noita seka laatikoitakin hyödyksi.
Sinisen sävyisenä mennään tällä kertaa mutta minusta tämä sopi oikein hyvin joulukortiksi,on sen verran ihana leimakuva :) Ajatuksena oli laittaa vielä lumi juttua korttiin johonkin mutta se jäi vasta ajatuksen asteelle,ehkä toisessa kortissa sitten saan sitäkin käytettyä.

Tästä on hyvä jatkaa jouluteemalla eteenpäin,pitäkää peukkuja että intoa riittäisi sillä vielä on todella monta korttia tekeillä,hiljaa hyvä tulee vai miten se meneekään :)

Kiva kun kävit kurkkailemassa :))

1 kommentti:

Thanks for your comments and your visit my blog :)