perjantai 19. huhtikuuta 2013

Korttirinki 4/4!

Niin kuin tapana on niin taas tämäkin meidän korttirinki tuli tiensä päähän,se on aina kurjaa kun on ollut niin kivaa tälläkin kertaa :) Mutta uutta odotellessa ;) Viimeisenä vuorossa mutta ei suinkaan vähäisempänä kun me muut oli Pipertäjä. Se on aina jännitys saada matskukuori ja minä jo postilaatikolla aukaisin ja kurkkasin kuoreen kun ei malttanut odottaa sisälle asti :) Ihanat materiaalit tuli tälläkin kerralla ja taisin omasta mielestäni saada kaikki käytettyä.Mitään ei ainakaan jäänyt pöydälle roikkumaan jos ei lasketa pientä nauhan pätkää mikä jäi yli tai paperin palasta. (Jälkikommentti huomasinkin että perhonen on jäänyt minulta kokonaan laittamatta korttiin joten sille pitääkin vielä löytää paikka)
Kuoresta paljastui ihana kukka leimakuva joka on minulle ihan uusi tuttavuus,mutta onneksi siellä oli extra kukkia mukana niin saan tehtyä vielä kyseisestä leimasta lisää kortteja :) Lisäksi siellä oli valinta tehtävä eli sai valita 3:sta tekstistä mitä tuleisi käyttämään,mahtava idea minusta!
 Värimaailma oli kiva ja jotenkin ihanan keväinen fiilis tuli kun korttia eilen kokosin ja tein. Tosin edellisessä postauksessa intoilin että lumet on pyöräteiltä sulanut mutta nyt aamulla kun aukaisin verhot niin mitä mitä mitä lunta on tullut 15cm,eli muualla se tulee vetenä mutta tottakai meillä se tulee lumena halusin tai en :(

Mutta taas aiheeseen eli minä päätin tehdä korttini jo nyt kun lähdemme taas kohti etelää muuttoauton kanssa että saadaan ennen toukokuuta kaikki tavarat mitä meinataan ottaa mukaan niin toiseen kotiin..onhan tässä ajamista edes takas kun kerralla ei saa kaikkea(lue liian pienet autot käytössä ;) ) Toivottavasti en ole liian etuajassa julkaisemassa korttiani.
Minun keväisen raikas kortti on tässä ja menee yllätys yllätys äidille!
Muiden ihanuuksia voi käydä kurkkailemassa heidän blogistaan ja mukana oli Apris,Marde ja Pipertäjä. Kiitos Apris taas tästä ringistä :) Ja kiitos muutkin naiset,oli taas kivaa :)

Kivaa viikonloppua jokaiselle meille :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos siulle myös. Oli mielettömän mukava rinki ja varsinkin teema kevään juhlat. Ihanan suloinen kortti äidille.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti. Kiva sommittelu ja kivan erilaisia on taas tähän mennessä valmistuneet. Kiva kun olit mukana.

    VastaaPoista
  3. Iiiiiiihanaaaaa! Tosi kaunis kokonaisuus. Kiitos ringistä, mattimyöhäinenkin sai nyt julkaistua korttinsa. :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)