sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Korttirinki 3/4!

Aikaista huomenta kaikille.Muut ovat jo ahkeroineet ja itsellä vain venyy tämä kortin teko ja laitto tänne mutta eilen illalla sain korttini valmiiksi :) Joten nyt heti aamu tuimaan pitää kortti laittaa tänne muuten se jää venymään entisestään.Tällä kertaa matsku vuorossa oli Marde ja sinisen sävyinen iso kuori sieltä tulikin,kiitos siis näistä. Aiheena oli rippikortti ja enpäs ole koskaan vielä rippikorttia tehnyt  kun kaikki lapset ovat vielä kaukana rippi iästä joten oli oikein kiva lähteä tekemään ensimmäinen rippikorttia annettavaksi sitten aikanaan jollekkin.
Kuoressa oli minulle ihan tuntematon poika leima ja kuten aina väritys mies ja poika korteissa on haasteellinen minulle ja väritys ei mennyt ihan nappiin tälläkään kerralla,mutta ei se mitään.
Kuori sisältöineen näytti tältä kun se avasin :)
Kaikkia sain käytettyä ainoastaan jäi vähän yli tuota sinistä ohutta narua ja kuvasta poiketen olen käyttänyt paperin toisia puolia ;) Olivat siis kaksi puoleisia mutta minä kuvasin ne vain yksipuoleisina ja sitten käytin kuitenkin niitä toisia puolia mitä ei kuvattu.
Mukana menossa ovat Apris, Marde ja Pipertäjä joka onkin seuraavana materiaali vuorossa ja kuten pikkulapset niin innolla jään odottamaan mitä kuori tuo tullessaan alkavalla viikolla :)
Tällä kortilla osallistun pitkästä aikaa myös P*skishaasteeseen jossa aiheena oli luonnos,jos tämä vain kelpaa mukaan niin tällä osallistun. Siellä oli luonnos mallina tällä viikolla ja luonnokset ovat aina äärettömän mukavia.
 Ja se minun valmis korttini rippipojalle näyttää tältä. On kyllä aika pelkistetty versio siihen nähden miten paljon oli materiaaleja käytettävänä.
Mukavaa päivää kaikille :)


4 kommenttia:

  1. Todella hieno kortti ja kiva sommittelu.

    VastaaPoista
  2. Wau! Onpa hieno! :) Minusta on tosi mukavaa seurata näitä teidän rinkejä. On hauskaa nähdä miten hienoja ja erilaisia kortteja samanlaisista materiaaleista voikaan syntyä! :)

    VastaaPoista
  3. Hienosti toteutettu. Taas ihan erilaisia kortteja kaikilla. :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)