torstai 18. huhtikuuta 2013

Kortiston haaste 26!

Ehdin tällä viikolla Kortiston haasteeseenkin mukaan ja kun luin aiheen tuli heti mieleen leima kuva mitä tulisin kortissa käyttämään. Ihana nalukka kurkkaa postilaatikosta. Olen saanut leimakuvan blogi ystävältä ja nyt se pääsi korttiin asti. Tämä on tänä aamuna tehty pika kortti kun muistin että jaahas taas pitäisi kortti tehdä jonka lähetys pitää tapahtua tänään että ehtii huomenna sankarille :) Kortiston aiheena oli juuttikangas tai kraft tai molemmat ja minun kortistani löytyy nämä molemmat tällä kertaa.
Muutaman vesisateisen päivän jälkeen paistaa aurinko ja tuossa joku aika sitten täällä päässä toivottiin että pyörätiet sulaisi ja kiitos vesisateiden nyt on pyöräily aloitettu meidänkin korkeudella :) Viime vuonna meni pitkälle toukokuuhun että sai edes miettiä pyörää. Minä kun olen lapsille sanonut että sitten kun pyörätiet on sulana saa ottaa pyörät esille ja sitä meillä on odotettu kun kuuta nousevaa :)

Kortiston kysymyksenä oli että mitä blogia suosittelisit ja minkä olet vastikään löytänyt ja onhan niitä moniakin varmasti kun miettii mutta uusin missä itse olen viime aikoina vierallaillut on koristenappi blogi missä on kivoja kortteja,löydät blogin täältä .

Lisäksi Marika on tehnyt uuden blogin ja tarjolla on tuttuun tapaan ihana blogi namunen ja se kannattaa käydä kurkkaamassa ja osallistumassa :) Marikan uuden blogin löydät täältä

Minun korttini Kortiston haasteeseen on tässä:
Aurinkoista torstaita kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Tänne oli ilmestynyt jälleen kerran aivan ihania kätten töitä, mutta tämä on
    IHAN HUIPPU!!!

    Loistoidea, jota oli pakko katsoa kauan ja tarkastella jokaista ihanaa yksityiskohtaa!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)