sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

SAM Challenge 173!

Hello everybody here i am again participating in the challenge.A new challenge has begun and the theme for the next two weeks in really nice and simple, because the theme is Birthday.

On the card i have used the colors what a pleasing to me, and of course the color is pink :) For this card i do not really have used other colors because i really like lot of pink :)
This time i made this birthday card for my daughter :)

 Thanks again for the nice challenge and a great day for everyone!!
And my card looks like this:

 Jälleen kerran tai oikeastaan pitkästä aikaa osallistun SAM haasteeseen missä tällä kertaa aiheena on syntymäpäivä kortti jollekkin. Ihana aihe taas ja niin helppo ja täynnä mahdollisuuksia. Kuten kuvasta näkee niin minun korttini edustaa taas lempiväriäni eli vaaleanpunaista :) Eipä kortissa ole oikein muuta väriä edes käytetty tällä kertaa kun vaaleanpunaisen eri sävyjä.Monta viime korttia on mennyt vähän samoilla materiaaleilla mutta ei kai se mitään haittaa?!  Itse haluaisin oppia toisenlaista väritys tekniikkaa mutta vielä sekään ei ole onnistunut vaikka yritystä on ollut..harjoitusta siis vain lisää.


Tässä on valmis korttini ja tällä kertaa tämä kortti menee tyttärelleni syntymäpäivä kortiksi <3


Mukavaa sunnuntai päivää kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Kaunista taas niinkuin aina :)! Itse olen alkanut myös mieltyä vaaleanpunaisen eri sävyihin. Vielä vuoden alusta sitä väriä omissa korteissani vähän vierastin vaikka toisten korteissa ihailin. Mietin että onko tämä nyt jotain kolmen kympin villitystä,vai voiko se maku noin vain äkkiseltään muuttua..kyllä se näköjään vaan voi :D Voi,kumpa minä oppisin värittämään ylipäätään.. Pitäisi jättää kaikki paperi ja korttikoriste shoppailut ja investoida näihin uusimpiin Distressin tusseihin. Sekin kai jo auttaisi melkoisesti jos olisi kunnon työvälineet :) Näihin haaveiluihin toivotan mitä ihaninta sunnuntain jatkoa sinulle :o)

  VastaaPoista
 2. Beautiful card. Adorablem Tilda image and very pretty DP's
  Thanks for playing along with us at Stampavie this time.
  Good luck.
  Debs xx

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)