lauantai 12. toukokuuta 2012

P*skarteluhaaste 141!

Aurinkoista äitienpäivä viikonloppua kaikille,meillä aurinko paistaa ihanasti(tosin anoppilassa kuulosti vielä satavan lunta) ja pihalla onkin tullut oltua koko päivän mutta nyt välillä ruuanlaittoa ja samalla tässä laittelen korttia blogiin. 

Eli  taas olen mukana P*skishaasteessa johon piti tehdä kortti pinkin ja turkoosin sävyisenä! Tiesin heti kun kävin katsomassa vihjeen että mistä lähetiöstä tulee tähän korttiin paperit.Aina kun minulla ei ainakaan ole selvää mistä ja mitä teen vaan pitää miettiä ja pohtia ja uudelleen selailla lehtiöitä ja mallailla,mutta kiva että joskus tulee näinkin helpolla joku kortti tehtyä. Meidän 8v sanookin aina että mitä väliä kun mietin ja pohdin ääneen ja kysyn hänen mielipidettä :) Ei kai sillä ole mitään väliä mutta jotenkin sitä itse aina haluaa miettiä että mikä sopii ja mikä ei sovi,tosin aina ei onnistu vaikka kuinka koittaa suunnitella. Toinen kommentti mitä yleensä kuulen neidin suusta on että äiti miksi kaikilla noilla leimakuvilla on aina tummat hiukset :) Hyvä kysymys johon en ole oikein osannut sanoa mitään :)

Korttini on lähes kokonaan pinkin ja turkoosin värinen ainoastaan vähän on tuossa kukassa vihreää. Kortti lähtee jollekkin toivottaen mukavaa kesää..sitä kelle kortti menee ei ole vielä tiedossa mutta ainahan kortteja on hyvä olla valmiina enemmän tai vähemmän.

Valmis korttini haasteeseen on sitten tässä:


 Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja ei äideille vain ihanaa viikonloppua :)

1 kommentti:

Thanks for your comments and your visit my blog :)