lauantai 31. maaliskuuta 2012

SAM Challenge 165!

Jälleen kerrran on oikein ihana aihe SAM-haasteessa eli luonnos. Luonnos minkä mukaan kortti tuli tehdä näyttää tältä. Pitihän se sitten taas osalistua haasteeseen ja sain jopa nyt aika ajoissa korttini tehtyä ja laitettua tänne. 

Kortti on poikavauvalle.Tein joku aika sitten siskoni syntyvälle vauvalle kortin ja vaaleanpunaisena tietenkin kun olen ihan varma että toinen tulokas on tyttö,mutta nyt sisko on tuumaillut että hänestä tuntuu että heille on tulossa toinen poika!? Siis mitä ihmettä sanon minä,mutta ei se auttanut kun varalta tehdä poika aiheinen kortti jonka voi sitten varalta antaa jos tämä uusin  tulokas onkin poika :) 

Mutta kohtahan se selviää kumpi meistä oli oikeassa ;)


Kiitos jälleen oikein mukavasta haasteesta ja tässä on valmis korttini. Mukavaa päivää kaikille!


Once again i will take part in the challenge of Sam.This is a wonderful challenge and this challenge is always really fun to do :) I made this card for the baby boy,if it is not no one guessed ;)  
My sister wait for another child and i am quite sure that the second newcomer is a girl,but now my sister has doubts that they get the second son,so i am nervous about who is right; me or my sister! But next month we will know it is a boy or a girl :)

 Thanks for a nice challenge and good day to everybody :)

1 kommentti:

  1. Your card is wonderful!
    An adorable image and beautiful colors. Great take on the sketch.
    Thanks for joining us at Stampavie and More.
    Anne

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)