tiistai 3. huhtikuuta 2012

Magnolia Haaste 95!

Pitkästä aikaa osallistun tähän Magnolia haasteeseen,ja kun kävin kurkkaamassa aiheen oli tulla tuska kun tämän viikon aiheena on KELTAINEN mikä on todellakin edelleen mun inhokkiväri..mutta pitihän se taas kokeilla tehdä korttia ja vaikka olin tehnyt kaikki pääsiäiskortit tälle vuotta niin tein sitten vielä yhden joka lähtee itse asiassa tänään heti postiin että ehtii perille anoppilaan ennen pääsiäistä. 

Kamerani tai tämä koneen näyttö on jotenkin ihmeellinen sillä korttini näyttää jälleen kerran ihan liian vaalealta ja liian hailakalta vaikka oikeasti on aika tumman sävyisiä nuo mun keltaiset kortissa,mutta en tiedä mitä asetuksia pitäisi muuttaa että saisin kortit kuvattua siinä oikeassa muodossa,joten tällä selittelyllä taas mennään :) Korttini on oikeastaan aika jees siihen nähden miten inhoan kyseistä väriä vaikkakin se on aika raikas noin värinä.

Valmis korttini monelta kantilta kuvattuna näyttää siis tältä:
Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ja aurinkoista päivää :)

10 kommenttia:

 1. Keltaista kerrakseen,hieno kortti tuli,vaikka ei lemppari väri olekkaan ;)!Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen :)!

  VastaaPoista
 2. Pirteä kortti. voi kumpa itsekkin osaisi osallistua nuihin haasteisiin, on nimittäin minullakin just keltaoranssi kortti tänään päivitettynä blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Aivan huikean upea vaikket tykännytkään väristä!Kiva kun tulit mukaan haasteeseen:)

  VastaaPoista
 4. Ihana pääsiäiskortti, kauniin hempeä!

  VastaaPoista
 5. todella kaunis herttainen kortti!! =)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)