sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

P*skarteluhaaste 133!

Tämän viikon aiheena P*skiksessa on käyttää kimalleliimaa ja ai että kun on ihana tehtävä,sillä minun paras kaverini on kimalleliima ;) Sitä olen varmaan jokaiseen korttiin tunkenut ja nykyään tuntuu että jos sitä ei saa sinne johonkin laitettua niin ei kortista tule yhtään mitään. Joten innolla tein sitten taas toiveiden mukaan korttia!

Olen jo useasti aikaisemminkin sanonut että minä inhoan keltaista väriä ja en sitä tykkää käyttää mutta pakko oli taas kokeilla että mitä saan aikaiseksi jospa siihenkin joskus tottuisi ja kortista tulisi hieno edes kerran tai että edes kerran pitäisi keltaisesta väristä,mutta ei vieläkään tullut sitä inspistä :( Joten korttini ei ole oikein onnistunut siinä määrin että olisin tyyväinen ja syytän  tietenkin tätä keltaista väriä :) Pääsiäiskorttihan tästä tuli sitten lopulta.

Mutta tässä on korttini joka on todella keltainen ja suunnilleen auringon kanssa kilpaa säteilee ;)
Kiitos jälleen ihanasta haasteesta!

4 kommenttia:

  1. Suloista keltaisuutta! Tuo sydän nauha on mainio yksityiskohta!

    VastaaPoista
  2. Itsellä sama suhde keltaisen kanssa ;),vaikeeta plus että en omista kuin yhden keltaisen arkin ;D!Mutta kortti asiaan kimallusta on paljon ja minusta erittäin onnistunut kokonaisuus!Tykästyin noihin sydämiin..onko se jotain valmista nauhaa vai?!!Kiitos kauniista sanoista piristi niin iltaani ettet tiedäkkään!KIITOS!

    VastaaPoista
  3. Maria,tuo sydän juttu on tehty Memory boxin sydän stanssilla.Tilasin muutaman sydän boordi jutun ja kokeilin tässä toista ja siitä piti tulla ihan erilainen mitä tuli mutta tällä kertaa tuollainen :) Hieman opettelussa mulla nämä stanssien käytötkin vielä! Se on tälläinen: http://memoryboxco.com/product_detail.asp?id=98279 ja toisen tilasin tälläisenä http://memoryboxco.com/product_detail.asp?id=98280 sekä tämän ihanan sydämen vielä: http://memoryboxco.com/product_detail.asp?id=98255

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)