keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Uuteen kotiin!

Tuli tässä tehtyä kortti ja aiheena oli uuteen kotiin. Aika simppeli ja nopeasti tehty,ei mennyt kovinkaan paljon aikaan kun tämän tein ja taisi olla vielä hitusen märkäkin kun sen tupari lahjan mukana annoin saajalleen.
Minusta tuo leimakuva vain on niin ihana ja sitä olen varmaan jokaisessa onnea uuteen kotiin käyttänyt jotenkin sopii hyvin näihin aiheisiin.

Kesää odotellessa tosin meillä ei tänä vuonna kesälomaa olekkaan sillä meillä on armoton muutto rumba edessä ja voikin olla että aika hiljaista on minulla kesän aikana askartelu rintamalla. Olemme monta vuotta asuneet osan vuotta toisella paikkakunnalla mutta nyt vihdoin ja viimein tämä muutto on lopullinen ja saamme muuttaa taas "omaan" kotiin pysyvästi. Joten tämä kortti vähän kun sopisi meillekkin. Huono puoli tässä kahden kodin välissä asuminen on sillä nyt se vain tarkoittaa sitten sitä että  kaikki kamat pitää muuttaa paikasta toiseen pysyvästi kun ennen on voinut jotain jättää toiseen kotiin vaikka siinäkin on muuttokuormaa jouduttu ajamaan suuntaan ja toiseen.

 Pikku hiljaa ollaan tätä savottaa jo aloitettu mutta voin sanoa että pitkä taival on vielä edessä ennen kun voi henkäistä muuton osalta. Toivottelen nyt jo hyvät kesät jos en saa tänne mitään aikaiseksi kesän aikana tosin eihän sitä tiedä jos vaikka repeäisi joka paikkaan :)

Mutta tässä korttini joka on annettu jo saajalleen ja oli kuulema mieluinen!


Lämmintä kesää kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti jälleen.
  Mukavia muuttohetkiä ja voimia tavaroiden laittamiseen paikoilleen.
  Oiken ihanaa ja toivottovasti lämmintä kesää!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!
  Mukavaa kesää rumbasta huolimatta Ü Toivotaan poutapäiviä ja sopivasti lämmintä.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti ja sopii kyllä hyvin kuva aiheeseen. Tsemppiä muuttotouhuihin ja mukavaa kesää.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)