torstai 11. joulukuuta 2014

Jouluringin lisäkortit!

Joulurinkimme tuli päätökseen ja materiaaleja oli niin paljon että lupasin tehdä niistä lopuistakin kortit ja tässäpä ne tulee. Toinen on tagimainen kortti joka menee pussukan kylkeen ja toinen normikortti. Sain tuhlattua kaikki materiaalit ihan vähän jäi ruskeaa juuttipaperia vai mikä ikinä onkaan sen hässäkän nimi. 

 Mietin kauan että mihin saan tuon piparin laitettua vai saanko mihinkään ja sitten näin Apriksen tagin missä pipari oli lisätty tagiin joten siitä se idea sitten lähti ja niin on minunkin pipari koristamassa tagia :) Kiitos vinkistä Apris ja anteeksi kun matkin :) Kortin takana on minulla vielä hyvää joulun toivotus liimattuna mikä jäi matskuista sekin mutta unohdin kuvata takaosan tagista vallan kokonaan.

Mulla on menossa muutamien lahja pussukoiden teko ja en ole koskaan kokeillut moista ja näin senkin idean Apriksen blogissa joten pakkohan se oli kokeilla ja voi miten helppoa on noita itse tehdä. Apriksen blogista pääset suoraan Taavan videoon missä ohjeistetaan miten pussukka syntyy.Postaan sitten omia pussukoita hieman myöhemmin näytille.

Mukavaa päivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihania ovat molemmat ja saat anteeksi apinoinnin:) Ja onhan tämä aivan erilainen kuin omani, joka on kortissa ilman lumihiutaleita. Kiva kuulla, että myös lahjapussukka ohje kiinnosti. Olen yksi niistä videon taustalta kuuluvista äänistä =D

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)