tiistai 25. kesäkuuta 2013

Magnoliahaaste 148!

Nyt on aika viho viimeisen Magnoliahaasteen ja haikeaksi vetää kyllä täällä päässä,nämä kun on olleet niin kivoja aina vaikka en jokaiseen olekkaan ehtinyt osallistumaan. Nyt olikin sitten aika tehdä kortti viimeiseen haasteeseen,jossa olikin monta vaihtoehtoa. Piti valita joku DT-jäsenen inspiraatio valinta ja minulla tuli jokaisesta kyllä joku inspiraatio mieleen mutta yhden sain vasta toteutettua :) Mutta voihan se olla että teen vielä toisenkin kortin jos tässä nyt ehtii. Tällä kertaa inspiroiduin Jeennin työstä ja hän oli inspiroitunut haasteesta nro 33 missä aiheena oli tagi tai taskukortti.

Käykääkän kurkkailemassa vika Magnoliahaaste ja koska viimeinen haaste on kyseessä on palkintojakin pilvin pimein :) Kiitos haasteen tekijöille on ollut ilo olla mukana niin monissa haasteissa osallisena.
Minun tagini pääsee pienen lahjan mukaan ystävälle joiden luokse olemme menossa ensi viikolla lomailemaan. Paperina on Magnolia ja leima on mun ihan ehdoton suosikki Tilda kukkasen kanssa,värit ovat livenä tummemmat taas jälleen kerran kamera ei anna oikeaa kuvaa. Violetti on ystäväni lempiväri joten tässä onkin sitä melkoinen määrä :) Yksinkertainen mutta itse pidän kyllä tästä kovasti tällä kertaa :)


Ihanaa kesää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Ihana, kesäinen tagi! Varmasti ystävä tästä ilahtuu :)

  VastaaPoista
 2. Kesäisen kaunis, oikea söpöläinen :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upea tagi ja niin minun värinen :-)

  VastaaPoista
 4. Herttainen tagi. Itsekin osallistuin tähän haasteeseen ja tein myös tagin. Tällä kertaa jouluisen =)

  VastaaPoista
 5. ihastuttava tagi!! =)

  lämmin kiitos osallistumisesta magnoliahaasteisiin!! =)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)