maanantai 24. kesäkuuta 2013

Joulukortti!

Aurinko paistaa heti aamusta ja asteita +18.6 joten mikäs sen ihanempaa aloittaa uusi viikko :) Sain eilen valmiiksi korttini mikä on aika epätavallinen monilta osin mutta tämä kortti on lojunut minulla laatikossa varmaan sen vuoden ja aina sitä olen suunnitellut ja aina se on jäänyt sinne laatikkoon odottamaan parempaa hetkeä. Eilen se hetki taisi tulla koska sain kortin valmiiksi ;) Kortista tuli musta valkoinen ja vieläpä jouluinen versio joten ei yhtään normaalia ainakaan minulta. Tosin jos olen lähettänyt vaaleanpunaisen sävyisiä korttejakin jouluna niin meneehän sinne myös yksi musta valkoinen :)
Tällä meinasin osallistua kortiston haasteeseen mutta epä huomiossa olin lukenut otsikon väärin ja tajunnut sen väärin joten tämä ei käykkään siihen haasteeseen mutta ei hätää voin tällä osallistua Korttisirkuksen haasteeseen nro 4 missä oli vapaa aihe.
Korttini yksinkertaisuudessaan näyttää tälläiseltä näin viikon alkuun.Mikäs sen kivempaa kun tehdä joulukortteja keskellä kesää ;) Tämä onkin minun ensimmäinen korttini aiheesta joulu tälle vuotta  vaikka olen tosin jo tammikuusta asti miettinyt että pitäisi aloittaa tekeminen.
 Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos osallistumisestasi Korttisirkus haastaa!-haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs joulukortti :) Mun on kans pitänyt tehdä jo jonkun aikaa vuuen eka joulukortti mutten oo saanu vielä fiilistä siihen :) Näyttävä tuo nauha-ruusu yhdistelmä :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)