sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Joulukortti rinki samoista matskuista!

Olen itse ollut nyt mukana kaksi kertaa kortti ringissä missä ideana on ollut tehdä samoista materiaaleista kortti ja tässä viimeisessä oli aiheena joulukortti. Tämäkin ihanuus loppui taas  ja nyt tästä intoutuneena ajattelin kysyä että mahtaako ketään muuta kiinnostaa jos minä vuorostani järjestän kyseisen joulukorttiringin samoista matskuista?! 

Itselläni joulukorttien teko on junnannut paikallaan jo hetken verran ja olenkin iloinen ollut kun olen saanut näissä ringissä edes tehtyä joulukortteja joten tämä on todellakin hyvä keino saada lisää tehtyä niitä jos järjestäisin ringin ;)
Itseni lisäksi ottaisin mukaan 3 innokasta askartelijaa.
Jos innokkaita askartelijoita löytyy kolme minun lisäkseni niin minä laittelen sitten ensimmäisenä kaikille kuoret matkaan :)

Ideana on että kukin vuorollaan laittaa samanlaiset materiaalit kaikille osallistujille ja matskujen postitus sovitaan aina tietylle päivälle. Kun matskut on saatu niin matskut kuvataan ja sitten niistä tehdään kortti käyttäen mahdollisimman paljon saatuja materiaaleja. Kun kortti on valmis laitetaan se näytille omaan blogiin,omassa postauksessa voi laittaa linkin kaikkien mukana olleiden blogeihin mistä jokainen halukas pääsee niitä kortteja sitten katsomaan,kommentoimaan ja ihastelemaan :) Kortin teolla on aikaa about viikko,mutta tästäkin sovitaan sitten mikä on aina viimeinen postaus päivä korteille!

Voit varata kommentilla paikkasi ja sitten laittaa minulle meiliä yhteystietoineen.
Meilini on mealdas@gmail.com

Kiitos osallistujille,paikat on nyt jaettu : )
Mukana menossa ovat:
1.Tiinu
2.Mari-Susanna
3.Apris
4.Kotkotin


3 kommenttia:

  1. Mari-Susanna olisi ainaskin mukana mielellään :)

    VastaaPoista
  2. Tahtoon mukaan. Mietin itsekin, että aloittaisin vielä yhden ringin, mutta hienoa, että ehdit ennen minua :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)