keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Joulukortti rinki 2/4!

No niin minäkin taas uskallan julkaista ringin osa 2 kortin.Tällä kerralla minä olin materiaali kuorten lähettäjänä.Oli haaste keksiä mitä laitan kuoriin mutta päädyin sitten näihin.Hassu yhteen sattuma oli kun sain ekat Apriksen matskut niin sielläkinhän oli lumiukko teema,en viitsinyt sitten itse muuttaa sisältöjä kun olin ne tietenkin innoissani pakannut jo kuoriin. Mutta ei kai se haittaa kuitenkaan kun ei ole sama lumiukko kysessä ;) Toivotaan että muilla askartelijoilla ei tule lumiukot korvista ulos :)
Näistä matskuista piti suunnitella kortti..
Ja tämä on minun näkemys kortista..tosin ei ihan niin jouluinen versio mitä voisi luulla mutta itse jotenkin kartan värejä punainen ja vihreä joten minun joulukorteista voikin tulla jotain ihan eri värisiä tänäkin vuonna :)
Tämä onkin minun tämän vuoden toinen joulukorttini.
Nyt jäänkin odottamaan seuraavaa kuorta jonka lähettää kotkotin :) Muut askartelijat tässä ringissä ovat Apris joka on emäntänä sekä Ansu.

8 kommenttia:

 1. WAu mikä kortti. Tykkään kovasti. 8)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kortti, täällä toinenkin joka tykkää :) Ja nyt pitäisi tulla sinun meilit perille asti, kun siivosin vähän postilaatikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti,ihana asettelu :) Paljon olet saanut toinen toistaan kauniimpia kortteja aikaiseksi sitten viime vierailuni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista materiaaleista. Ihana kortti ja kivasti olet käyttänyt materiaaleja. Katsotaan jatketaanko lumiukko teemalla ;)

  VastaaPoista
 5. Täällä miun korttini...
  Kiitos ihanasta materiaaleista.. hieman oli vaikeutta saada kaikki käyttöön..

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka upea kortti ja ihanat sävyt!

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja niin ihanan runsas!
  Ei tule lumiukot vielä korvista ulos. Onneksi joulukorttien ei aina tarvitse olla puna-vihreitä. :)

  VastaaPoista
 8. IHANA kortti!! upeat värit!! =)

  ...kysäisit tekstileimasta, se on stempelkellerin valmistamasta setistä... =)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)