perjantai 6. tammikuuta 2012

Magnolia haaste 82!

Huoh ja huoh pitkästä aikaa,jospa sitä nyt olisi uusi vuosi aloitettu paremmilla korteilla millä mentiin loppuvuosi 2011 täällä meillä..sairastelukierre kesti yli kuukauden joten en toivo yhtään sairastelua meille vähään aikaan,kiitos ;) 

Mutta asiaan ehdin kun ehdinkin tämän viikon Magnolia haasteeseen numero 83 ja ihka ensimmäiseen haaste onkin tänä vuonna. Olen tätä kastekorttia tehnyt ja tehnyt yli viikon enkä ole vain saanut mitään aikaiseksi,joten tuli kun tilauksesta tämä Magnolia haaste tälle viikkoa..Tällä kortilla meinaan osallistua haasteeseen. Kamerani on taas niin laadukkaalla päällä että vaikka kortissa on hempeät värit niin tämä näyttää kyllä vähän liiankin haalealta näissä kuvissa jos minulta kysytään tai sitten minun näytössä on vikaa..

Kortti tulee kummipojallemme jonka ristiäiset ovat sunnuntaina :) Ihan en ole tyytyväinen sillä meni liian reunaan tuo Magniolia Baby joten kukka asetelmakin tuli sitten aikas reunaan mutta ihan ok tästä tuli sitten ja tämä lähtee sunnuntaina kummipojalle :)

Tämän viikon haasteena oli luonnos joka näytti tälläiseltä:
 Ja minun korttini luonnoksen mukaan on tässä :)
7 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)