perjantai 18. marraskuuta 2011

Synttäri kutsukortit!

Teinpäs eilen illalla melko pikaisesti neidin 8v synttäri kutsukortit jotka neiti sitten tänään jakoi kavereilleen koulussa. Mulla oli tai on edelleenkin kamala kasa noita suikaleita eri värissä ja koossa mitä jäänyt ylijäämiksi korteista ja keksinkin että saan niistä hyvät kutsukortit ja hieman vähennettyä tuota suikale kasaakin. 
Leimasin kaikkiin kortteihin tulijan nimen ylös ja sitten leimasin Magnolia muffinssi leimasimella ja sitten taas väritin Promarkereilla ja hieman kimalletta sekaan ja siinä ne on..helppoa ja nopeaa oli tällä kerralla..sisältä en ottanut kuvaa koska siellä on jo meidän kaikki tiedot jo liimattuna paperille sekä lisäksi muutama kukkanen. 
Neiti piti korteista joten sehän on vain hyvä että äiti on onnistunut tekemään sellaiset kortit että niitä viitsii jaella kavereille ;)
Tälläiset niistä nyt sitten tuli..


5 kommenttia:

  1. Kiitti kommentistasi blogissani! Ne piristää aina! Ajattelin tulla vastavierailulle ja se kannatti =) Ihania luomuksia siulla täällä! Nää kutsukortit on upeita, varmaan tytär ylpeänä näitä ystävilleen jakeli. Upeita oli tuolla aiempienkin postauksien kortit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ihan ok, mutta jos lapsi tekee ne niin on vähä vaikeaa!

      Poista
    2. niin just mitä jos ei kotoona edes ole koko leimasinta!!!!

      Poista
  2. Vastavierailulla.
    Kivasti sopii leimakuva näihin kutsuihin.
    Makeat kutsukortit! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka loistava idea, yksinkertaisen tyylikästä! Tykkään!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)