perjantai 4. marraskuuta 2011

Magnolia haaste 74!

Tämän viikon Magnolia haasteena oli tehdä alla olevan luonnoksen mukaan kortti!.
Ja voi että kun tuntui jotenkin haasteelliselta tehdä tätä kun ensin tuntui ettei mikään onnistu tai kortti ei vain saanut oikeaa muotoaa.Mulla kun on tavana ensin mallailla papereita ja leimasimia ennen kun sitten saan mieleeni että mitä aloitan tekemään..eri asia on aina sitten että minkälainen siitä lopussa tulee :)
Kortissa olen käyttänyt Magnolia Edwin with hat leimasinta,kartonki on Melody lehtiöstä,värittänyt promarkereilla ja laittanut muutaman sametti kukan koristeeksi,vähän polkadot nauhaa ja napit joka kulmaan.Mutta tälläinen siitä lopulta tuli ja ihan tyytyväinen olen tähän loppu versioon.Kortti menee isälleni jolla kohta synttärit. 

8 kommenttia:

 1. Tämä sun korttisi on kans kyllä hieno,sopii hyvin synttärikortiksi.Kysyit blogissani sitä lumihiutale,et kenen valmistajan stanssi.Itselläni ei ole sitä stanssia,joten en osaa sanoa kenen on.Joskus olen sen taustakuvion saanut huudosta.Myyjän nimimerkki on eijsa46,tästä linkkiosoite josta pääset hänen yhteen kohteeseen http://www.huuto.net/kohteet/jouluisia-stanssattuja-kuvioita/197134702.Voithan häneltä kysyä yksityisviestillä siitä stanssista.Kerro hänelle vaikka minun blogini osoite,josta hän voi katsoa mikä tähti stanssikuvio se on.Toivottavasti hän auttaa asiassasi. :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea kokonaisuus. Hieno, kauniisti väritetty kuva. Kivat värit.

  VastaaPoista
 3. Waude - upea kortti! Ja mahtavia yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 4. Tosi komea kortti!!! Tykkään!!!

  VastaaPoista
 5. Vastavieraiulla!:)

  Komia kortti!:) Kivat värit ja muutenkin sopusointuinen kokonaisuus!:)

  VastaaPoista
 6. todella upea ja tyylikäs kortti!!! =)

  kipaisehan magnoliahaasteen blogissa....

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit! Täähän olis sopinut vaikka tulevaan isänpäivään!

  VastaaPoista
 8. tulin sinulle kylään, kun olit käynyt minulla kylässä:) Kyläily siis kannattaa, löytyy uusia ihania blogeja. Todella ihana tämä korttisi, kauniit värit. Ja ihana tuo teksti siitä miten blogisi on syntynyt. Kortteilu on mielettömän ihana harrastus. Olen itse myös rakastunut magnolia leimoihin.. aina on tilaa yhdelle uudelle;) mukavia askartelu hetkiä sinulle Tiinu

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)