sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Magnolia haaste 73!

OMG ajattelin minä kun kävin päivällä katsomassa tämän viikon Magnolia haasteen. Ensi reaktioni oli juuri tuo omg ja mietin että saapa nähdä ehdinkö saada mitään aikaiseksi tälle viikkoa noilla ohjeilla.Mullahan on muutama kortti miehelle ja pojalle odottamassa tekoaan pöydällä mutta kun se on niiiiiiiin vaikeaa jotenkin tehdä yli päätänsä korttia miehelle tai pojalle.Laitoinkin päivällä mietintä myssyn kunnolla päähän ja ryhdyin korttien kimppuun :) En jatkanut ollenkaan näitä kesken eräisiä kortteja vaan aloitin ihan uuden suunnitelman.Ja se tämän viikon ohje oli tälläinen:Nyt tehdään kortti miehelle/pojalle, MUTTA työssä ei saa käyttää ruskeaa,sinistä eikä vihreää väriä!

Ja uskotaan tai älkää niin äsken sain valmiiksi haasteeseen kortin!Kortti tulee isälleni kun sillä on kohta synttärit.. tälläinen siitä tuli sitten ja toivotaan että isä tykkää.
Kortissa käytin Magnolia muffinssi leimasinta ja pohja paperi on Papermania lehtiöstä.Väreinä olen käyttänyt lähinnä harmaata ja mustaa sekä hieman punaista ja vaaleanpunaista.Reunoihin laitoin muutaman napin sekä muffinssin reunoille helmiäistarroja.Tällä mennään tällä kertaa!
3 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)