torstai 14. joulukuuta 2017

Piparin taikaa korteissa!

Tässä vielä muutama julkaisematon joulukortti joita näyttää löytyvän vielä vaikka ja mistä paikoista kun paikkoja siivoilee. Stansseilla tehty kummatkin ja taisin tällä systeemillä ja näillä stansseilla tehdä tänä vuonna aika monta korttia. 

Löysin pitkän etsinnän jälkeen myös lumihanki stanssit ja voi että sentään miten iloinen olin siitäkin asiasta. Ihana blogi tuttava vinkkasi että hänellä on myynnissä kaksi lumihankea ja tottakai minä ne halusin ostaa itselleni. Posti kun tuli niin pakko myöntää ettei ole ollut mitään hajua minkälaisia hanki stanssit ovat ja siksipä niitä oli vaikea etsiä kun etsin ihan väärän näköisiä kapistuksia.
Hurjaa ajatella että viikko enään jouluun, kohta pitäisi olla kaikki jo valmiina..kiireinen viikko tulee ensi viikosta jotenkin tuntuu nyt jo siltä :)
 

3 kommenttia:

 1. Oi miten hienoja! Ihanaa joulun odottelua ja alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 2. On hanget korkeat nietokset.... laulun sanoin olet kyllä osannut hyödyntää hankistansseja - ihanaa kun pääsivät käyttävään kotiin!
  Todella upeat kortit molemmat! Hyvää Joulua ja rentouttavaa joulun aikaa koko perheelle!!
  Ihania pussukoita (lumiukko soppaa ja suklaisia) olit ahkeroinut myös kovasti!!

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat kortit. Tuo piparitalo stanssi on kyllä aika kiva. Minullakin on pari hanki stanssia, mutta en oikein osaa vielä käyttää. Oikein Hyvää Joulua :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)